vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocaten > Mevrouw mr. J. Mulder (Janneke)

Mevrouw mr. J. Mulder (Janneke)

Advocaat bij Verhoeff Advocaten in 's-Gravenhage

Profiel

Mr. Mulder studeerde in december 2003 af aan de universiteit van Utrecht in de afstudeerrichtingen privaatrecht en strafrecht. Zij heeft tijdens haar studie buitenlandervaring opgedaan door een half jaar te studeren aan de Monash University in Melbourne, Australië.

Gedurende haar studie werkte zij bij de Kinder- en Jongerenrechtswinkel in Utrecht, waar haar interesse voor het personen- en familierecht werd gewekt, bij de Commissie Gelijke Behandeling te Utrecht, en bij De Geschillencommissie te Den Haag.

Sinds haar afstuderen is Mr. Mulder werkzaam als advocaat bij Ouwendijk Advocaten. Zij voert een algemene praktijk. Mr. Mulder is verder gespecialiseerd familierechtadvocaat en doet ook echtscheidingsmediations.

Naast het bijstaan van cliënten van ons kantoor vervult Mr. Mulder de functie van bestuurslid van de ondernemersvereniging van de wijk waar zij woonachtig is.

Daarnaast coacht zij een aantal rechtenstudenten van de Erasmus Universiteit te Rotterdam in het kader van het advo-coach project.

Gesproken talen

  • Nederlands

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Erfrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht