vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Juridische info > Advocaten algemeen > Vergelijk ook je zorgverzekering

Vergelijk ook je zorgverzekering

Zorgverzekering vergelijken

Naast advocatenoverzicht.nl heeft DGN meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat.
De missie van DGN is om complexe consumentenmarkten inzichtelijk, begrijpelijk en transparant te maken, met als uiteindelijk doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten. 

Onafhankelijk vergelijken

Een van onze andere projecten is Zorgkiezer.nl. Sinds 2005 is Zorgkiezer.nl de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor zorg en zorgverzekeringen. Hier kan je zorgverzekeringen vergelijken op premie, polisvoorwaarden, service en kortingen.
Wij onderscheiden ons van andere vergelijkingssites doordat zorgverzekeraars niet betalen voor een vermelding op Zorgkiezer.nl. De goedkoopste zorgverzekering staat altijd bovenaan de resultaten.
Jaarlijks vergelijken ruim 1 miljoen mensen hun zorgverzekering op Zorgkiezer.nl.

Naast deze vergelijkingsservice geeft Zorgkiezer informatie over zorgaanbieders, wachttijden, tarieven en het laatste nieuws over de zorg.

Hoe werkt het?

In de zorgvergelijker kun je jouw wensen en behoeften met betrekking tot zorg aangeven en de goedkoopste zorgverzekeringen die aansluiten op jouw wensenpakket worden getoond.
De premies voor de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen kunnen erg uiteen lopen.

Gratis overstapservice

Ben je benieuwd of je kan besparen op je zorgverzekering 2018? Nadat je de verzekeringen met elkaar hebt vergeleken kun je de goedkoopste of beste zorgverzekering direct online afsluiten. Zorgkiezer heeft een gratis overstapservice waarmee wij de oude zorgverzekering voor je opzeggen. Dit maakt het overstappen van zorgverzekering nog makkelijker. 

Korting zorgverzekering

In sommige gevallen kun je zelfs een flinke korting krijgen bij het afsluiten van de verzekering. Voor een aantal zorgverzekeringen kunnen wij onze bezoekers namelijk een collectieve korting bieden. Kijk hier voor het overzicht van alle collectieve kortingen.

Transparantie van kwaliteit in de zorg

Zorgkiezer werkt aan het inzichtelijk maken van gegevens van zorgaanbieders en zorgverzekeringen vanuit het idee dat transparantie van het zorgaanbod uiteindelijk leidt tot betere zorg tegen lagere kosten.
ZorgKiezer.nl was in november 2005 de eerste website die de wachtlijsten van ziekenhuizen via het internet inzichtelijk maakte. Ook publiceerden wij in 2009 een overzicht van alle collectieve kortingen van zorgverzekeringen.

Hoe verdienen wij?

Het vergelijken van zorgverzekeringen is gratis. Ook wanneer er via Zorgkiezer.nl een offerte wordt aangevraagd voor een zorgverzekering worden wij hiervoor niet betaald door de verzekeraar. Zorgkiezer ontvangt pas een vergoeding als de verzekering ook daadwerkelijk bij ons wordt afgesloten.

Ziekenhuis vergelijken

Wanneer je op zoek bent naar een ziekenhuis bij jou in de buurt of een bepaalde behandeling kun je op ZorgKiezer eenvoudig ziekenhuizen vergelijken op basis van bovengenoemde criteria.
Ondanks de hoge kwaliteit van de zorg in Nederland, zijn er wel degelijk verschillen in kwaliteit en wachttijd. Zorgkiezer heeft al deze gegevens voor je verzameld.

In Nederland heb je recht op vrije zorgkeuze. Je mag dus zelf kiezen bij welke zorgverlener jij je laat behandelen.
Op ZorgKiezer kan je controleren of jouw zorgverzekering een contract heeft met het ziekenhuis van jouw keuze. Het is fijn als je een ziekenhuis bij jou in de buurt kunt vinden.

Huisarts vergelijken

Een bezoek aan de huisarts wordt betaald vanuit het basispakket van de zorgverzekering. Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om tenminste een basisverzekering te hebben.
Alle bezoeken aan de huisarts en ook eventuele medische handelingen gedaan door de huisarts worden vergoed door de basisverzekering.

Op ZorgKiezer kun je alle huisartsen in Nederland opzoeken.

Tandarts vergelijken

De basisverzekering vergoed de tandheelkundige zorg voor volwassenen niet. Wil je deze kosten toch vergoed krijgen dan kun je een aanvullende verzekering afsluiten.
Welke behandelingen en hoeveel je vergoed krijgt verschilt per verzekeraar. 

Op ZorgKiezer.nl kan je alle tandartsen vergelijken op tarieven en kwaliteit. Maak vervolgens een afspraak bij een tandarts in de buurt.

DGN Finance BV

ZorgKiezer.nl is een van de projecten van DGN Finance BV en heeft in het kader van de Wet financieel toezicht een AFM vergunning voor advisering en bemiddeling van zorgverzekeringen. Andere projecten van ons zijn Autoverzekering24.nl en Hypotheek24.nl.

Interessante links:

Notaris vergelijken