vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Juridische info > Advocaten algemeen > Vergelijk ook je hypotheek

Vergelijk ook je hypotheek

Hypotheek vergelijken

Naast advocatenoverzicht.nl heeft DGN Groep meerdere projecten waarin het vergelijken centraal staat.
De missie van DGN is om complexe consumentenmarkten inzichtelijk, begrijpelijk en transparant te maken, met als uiteindelijk doel de kwaliteit van het aanbod te verbeteren tegen lagere kosten.

Hypotheek24.nl

In 2014 lanceerde DGN Groep de website Hypotheek24.nl. Het doel van de website is om consumenten te helpen met kiezen in de ondoorzichtige markt van hypotheken en hypotheekadvies.

Hypotheek zonder hypotheekadvies

Hypotheek24 werkt op basis van ‘execution only’. Dat houdt in dat je zelf, zonder advies, je hypotheek kiest en wij ervoor zorgen dat je die hypotheek kan afsluiten. We geven je dus geen hypotheekadvies.
Hypotheek24 bied je wel gratis alle tools om online zelf je hypotheek samen te stellen. Omdat je bijna alles zelf doet en je geen advies krijgt kun je tot wel duizenden euro’s besparen op je afsluitkosten.

Onafhankelijk en transparant

Hypotheek24 helpt je door duidelijke informatie te verstrekken en veelgestelde vragen te tonen waarin complexe zaken worden uitgelegd. Maar ook door heldere en onafhankelijke vergelijkingen.
Hypotheek24 neemt de consument bij de hand en zorgt dat de beste keuze gemaakt wordt.
Je weet altijd waar je de laagste rentes kunt krijgen omdat ook geldverstrekkers in de vergelijking worden opgenomen die je (nog) niet via Hypotheek24 kunt afsluiten.
Hypotheek24 is 100% onafhankelijk en 100% transparant.

Online hypotheek afsluiten

Wanneer je al precies weet welke hypotheek je wilt dan kun je deze via Hypotheek24 direct afsluiten. De website bied je alle tools om zelf je hypotheek te kiezen en voor 650 euro (all in) af te sluiten.
Onafhankelijk en betrouwbaar. En dat tegen de laagste afsluitkosten van Nederland.