vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > 7 Laws of Persuasion

7 Laws of Persuasion

Advocatenkantoor in Rotterdam

Ons kantoor

7 Laws of Persuasion is een advocatenkantoor dat zich volledig toelegt op arbeidsrecht. Het opereert vanuit een samenwerking met 4 Eye Principle, een kantoor dat op urenbasis werkzaamheden verricht op het gebied van Human Resources Management. Hierdoor bent u desgewenst verzekerd van de bijstand van een advocaat én een HRM professional. Dit heeft voordelen voor zowel werkgevers als werknemers.

Voor werkgevers kan 7 Laws of Persuasion bijvoorbeeld zorg dragen voor een juridisch correcte arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaardenhandboek, terwijl 4 Eye Principle behulpzaam kan zijn bij het bepalen van een arbeidsmarktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden en de aanname en het behoud van het juiste personeel. Als het ontslag van een werknemer is gewenst, kan beoordeeld worden of het noodzakelijk is dit via de juridische weg te bewerkstelligen of dat aansturen op vrijwillig vertrek een optie is en hoe dit het beste kan worden gedaan.

Voor werknemers van wie de werkgever het ontslag nastreeft, kan 7 Laws of Persuasion bijvoorbeeld juridische argumenten hiertegen aanvoeren en/of op basis van juridische argumenten een zo hoog mogelijke vergoeding nastreven. 4 Eye Principle kan hiervoor desgewenst HRM argumenten aanleveren, bijvoorbeeld door te bezien welke fouten door de werkgever zijn gemaakt in het verbetertraject en/of aan de hand van het c.v. van de werknemer en de arbeidsmarkt te bepalen wat de schade is die de werknemer lijdt in geval van ontslag.

In geval van arbeidsongeschiktheid kan 4 Eye Principle bezien of de reïntegratie correct is aangepakt en zo niet, wat alsnog gedaan kan worden om de werknemer te reïntegreren.

Specialismen

  • Arbeidsrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€165.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
7 Laws of Persuasion
Gedempte Zalmhaven 595
3011BT Rotterdam
Telefoon:
088-1771777

Kaart