vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > AKD > Advocaten

AKD

Advocatenkantoor in Eindhoven

Werkzame advocaten AKD

Advocaatfoto
mr. W. Aerts
Ondernemingsrecht
Ward Aerts (1973) geeft leiding aan de (sub)sectie insolventie en herstructurering in Eindhoven. Zijn werkzaamheden bestaan uit advisering met betrekking tot het insolventierecht, waaronder het opzetten en vormgeven van herstructureringen, (buitengerechtelijke) saneringen, doorstartscenario’s en bestuurders-aansprakelijkheid. Het voorgaande zowel voor nationale als internationale praktijk. Ward is vroeger actief geweest als curator. Naast het voorgaande adviseert hij ook met betrekking tot het algemene ondernemingsrecht en heeft hij ruime ervaring opgedaan met overnames - waaronder activa/passiva - het opstellen van aandeelhouders- en joint venture-overeenkomsten en betrokkenheid bij aandeelhoudersgeschillen. Ward verzorgt regelmatig seminars op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid en herstructureringen.
Advocaatfoto
mr. I. Akdeniz
Ondernemingsrecht
Inan Akdeniz (1985) is sinds november 2008 werkzaam bij AKD. Daarvoor heeft hij stage gelopen bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Inan heeft gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met als afstudeerrichting Ondernemingsrecht. Daarnaast heeft hij zich ingezet als vrijwilliger bij het organiseren van activiteiten gericht op jongeren met een zwakker sociaal-cultureel achtergrond. Inan maakt deel uit van de sectie Ondernemingsrecht waar hij zich met name bezig houdt met het adviseren van Nederlandse en internationale bedrijven over ondernemingsrecht in algemene zin.
Advocaatfoto
mr. T. Berben
Onroerend goedrecht, Vastgoedrecht
Ton Berben (1978) is na zijn studies Oost-Europees Juridische opleiding en Rechten aan de Universiteit Leiden in 2004 advocaat geworden. Hij maakt deel uit van de sectie Commercieel Vastgoed en houdt zich daar met name bezig met bouwrecht, projectontwikkeling, aan- en verkoop van onroerende zaken en huurrecht. Ton adviseert en procedeert voor diverse cliënten, waaronder projectontwikkelaars, beleggers en bouwbedrijven. Hij is lid van de Vereniging van Bouwrechtadvocaten (VBR-A) en de Vereniging voor Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ). Tevens verzorgt Ton de rubriek wet- en regelgeving voor het Tijdschrift Aanbestedingsrecht en treedt hij regelmatig als rechter op bij de vakgroep Moot Court van de Universiteit Leiden.