vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Aantjes Advocaten

Aantjes Advocaten

Advocatenkantoor in 's-Gravenhage

Ons kantoor

Visie
Wij werken praktisch en doelgericht. In procedures zullen we tot het uiterste gaan om het beste resultaat voor onze cliënten te bereiken. Maar nog liever voorkomen we procedures door onze cliënten tijdig te adviseren of doeltreffend te onderhandelen met de wederpartij.

Praktisch en doelgericht
Als u een advocaat nodig heeft, zult u vaak te maken hebben met een probleem of geschil dat opgelost moet worden. Dat kan veel tijd en energie van u vergen. En u wilt liever door met uw leven. Of door met ondernemen.
Wij begrijpen dat en proberen uw geschil zoveel mogelijk uit uw handen te nemen. We houden net als u van praktische en doelgerichte oplossingen. We zijn dan ook graag to the point. Zodat u snel weer door kunt en de kosten redelijk blijven. Maar als we helemaal los kunnen gaan op een specialistisch advies, doen we dat ook graag en grondig. Niets voor niets pluizen we zelf ook kwesties uit om daarover in vakliteratuur te publiceren.

Vindingrijk
Naast onze specialismen zijn onze krachten ons inlevingsvermogen, betrokkenheid, scherpte en creativiteit. Wij denken dat een goede advocaat zich onderscheidt doordat zij altijd twee stappen vooruit denkt en out of the box kan denken. Anticiperen op de wederpartij en kansen en mogelijkheden zien die buiten de gebaande paden liggen. Want wie zegt dat advocaten saai zijn?

Als het onverhoopt toch nodig is om te procederen, dan zetten we daar ook echt onze tanden in. Wij beginnen daar alleen aan als we denken dat u een reële kans op succes hebt. Niet voor niets hebben wij met de ondernemingen die wij bijstaan vaak een jarenlange relatie en komen veel cliënten naar ons kantoor via andere tevreden cliënten.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Ondernemingsrecht
  • Onroerend goedrecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€170.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
Aantjes Advocaten
Adriaan Pauwstraat 37
2582 AN 's-Gravenhage
Telefoon:
070-7620160

Kaart