vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Both

Advocatenkantoor Both

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

Advocatenkantoor Both is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en arbeidsrecht en houdt kantoor in Utrecht en Amsterdam. De advocaten van Advocatenkantoor Both geven zowel ondernemers als particulieren helder juridisch advies. Zodat u kunt blijven doen waarin u goed bent en een juridisch geschil niet uw leven gaat beheersen.

Doel van Advocatenkantoor Both is het helpen van de cliënt. Voor Advocatenkantoor Both bestaan geen standaardzaken: elke cliënt heeft recht op maatwerk. In een eerste gesprek met de cliënt wordt in kaart gebracht wat nu echt het probleem en vooral het doel van de cliënt is. Mr. Both procedeert graag maar alleen als u daarbij bent gebaat. Veel zaken kunnen buiten de rechter om worden opgelost. Indien u na het eerste kennismakingsgesprek niet met mr. Both verder wilt wordt u voor het eerste gesprek niets in rekening gebracht. Uw belang telt.

En als het moet: procederen
Veel rechtspraak waarbij Advocatenkantoor Both betrokken was als advocaat van de winnende partij is gepubliceerd.

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Huurrecht
  • Ondernemingsrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€195.00

Openingstijden

Maandag t/m Zaterdag
onbekend

Aantal advocaten

0

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Both
Postbus 2743
3500GS Utrecht
Telefoon:
030-3030059