vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor De Widt

Advocatenkantoor De Widt

Advocatenkantoor in Enschede

Ons kantoor

Zoekt u een advocaat? Ons advocatenkantoor behandelt zaken op het gebied van arbeidsrecht (ontslagrecht, contracten); het personen- en familierecht (echtscheidingen ook op gezamenlijk verzoek; alimentatie; omgang; gezag; uithuisplaatsingen; ots; ouderschapsplannen en echtscheidingsconvenanten); sociaal zekerheidsrecht (ww; zw; wwb (bijstandswet); wia; aow); strafrecht en jeugdstrafrecht (politierechter, meervoudige strafkamer ook in beroep bij het Gerechtshof).
Sinds 1 augustus 2011 is ons advocatenkantoor na 6 jaren verhuisd van Almelo naar Enschede. Ons kantoor heeft een goede bereikbaarheid met gratis parkeerplaatsen. Een eerste kennismakingsgesprek van een half uur is gratis. Wij behandelen betalende zaken en zaken op basis van een toevoeging. Wij zijn als kantoor service gericht met korte communicatielijnen. Advocatenkantoor De Widt is u graag van dienst aan de Boddenkampsingel 47 te Enschede.

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Sociaal zekerheidsrecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€195.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 16:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor De Widt
Boddenkampsingel 47
7514AP Enschede
Telefoon:
053-4300155

Kaart