vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor El Hannouche

Advocatenkantoor El Hannouche

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

Advocatenkantoor El Hannouche is gevestigd in Utrecht en bedient van hieruit zowel particuliere als zakelijke cliënten in het hele land. Particuliere cliënten kunnen bij ons terecht voor zaken op het gebied van het echtscheidingsrecht, letselschaderecht en strafrecht (verkeers- en vermogensdelicten). Voor onze zakelijke cliënten behandelen wij zaken op het gebied van het contractenrecht en incassorecht. Ons kantoor kenmerkt zich door een duidelijke, deskundige en doelgerichte aanpak.

Zo onderscheidt ons kantoor zich van andere advocatenkantoren doordat wij vaste en transparante tarieven hanteren. Wij doen bovendien alleen waar we goed in zijn. Onze diensten bestrijken dan ook geen complete rechtsgebieden, maar alleen die deelgebieden waarin wij hoge kwaliteit kunnen bieden tegen concurrerende tarieven. Dit alles maakt dat wij uiterst doelgericht en efficiënt te werk gaan om binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek uw doelen te realiseren.

Specialismen

  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Incassorecht
  • Letselschade
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor El Hannouche
Niasstraat 1
3531WR Utrecht
Telefoon:
030-2919874