vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor H.A. de Boer

Advocatenkantoor H.A. de Boer

Advocatenkantoor in Sneek

Ons kantoor

De Boer Advocaten is gevestigd in Sneek. Op ons kantoor zijn twee advocaten werkzaam: Mr. Bert de Boer en Mr. P.E. van der Werf. De advocaten worden ondersteund door twee secretariële medewerksters: Ada Siemonsma en Martha de Wit. Ons kantoor oefent de algemene civiel en strafrechtelijke praktijk uit. U kunt bij ons terecht voor juridisch advies en bijstand in procedures.

Mr. P.E. van der Werf is de aangewezen persoon om u bij te staan bij echtscheiding. Hij helpt u met het opstellen van een echtscheidingsconvenant, een echtscheidingsverzoek, het ouderschapsplan, de alimentatieregeling, de pensioenverevening en al het andere dat nodig is om de echtscheiding soepel te laten verlopen. Hij kan de belangen van één van de echtgenoten behartigen, maar kan ook voor de partners gezamenlijk optreden.

Mr. H.A. de Boer is beëdigd in 1981 als advocaat. Hij is gespecialiseerd in strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht en incasso’s.

Wilt u meer weten of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op. Ons kantoor is bereikbaar op werkdagen tijdens kantoortijden.

Specialismen

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor H.A. de Boer
Leeuwarderweg 8
8605AH Sneek
Telefoon:
0515-418855