vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Lafeber

Advocatenkantoor Lafeber

Advocatenkantoor in 's-Hertogenbosch

Ons kantoor

Gratis spreekuur:
Er is een gratis inloopspreekuur van 16.30 uur tot 19.00 elke maandagavond op volgorde van binnenkomst. Een eerste inschatting van uw probleem kan dan snel worden gegeven met een begeleidend advies.

Rechtsbijstand:
Advocatenkantoor Lafeber biedt rechtsbijstand aan particulieren op het gebied van: aanneming van werk, arbeidsrecht, familierecht, minderjarigenstrafrecht en woonrecht, maar doet ook incassozaken ten behoeve van ondernemingen op particulieren.

Rechtsbijstandverzekering:
Mr. Lafeber kan buigen op jarenlange ervaring met het werken voor een rechtsbijstandverzekering in de Gezondheidszorg op het gebied van bouwen en wonen ten behoeve van particulieren werkzaam in de Gezondheidszorg.

Duitse ondernemingen en artiesten:
Tevens staat Advocatenkantoor Lafeber Duitse ondernemingen bij in incassogeschillen met Nederlandse afnemers. Mr. Lafeber is native speaker Duits, derhalve een Duits sprekende Nederlandse advocaat, oftewel een Niederländischer deutschsprachiger Anwalt.

Gefinancierde rechtsbijstand:
Advocatenkantoor Lafeber biedt met name ook rechtsbijstand aan onvermogende particulieren die voor een zogeheten toevoeging (door de Nederlandse overheid gefinancierde rechtsbijstand) in aanmerking komen. Aan de hand van inkomenstabellen kan een inschatting worden gegeven of u als particulier daarvoor in aanmerking komt. U betaalt dan alleen de door de Raad voor de Rechtsbijstand vastgestelde eigen bijdrage naast het griffierecht en eventuele kosten voor uittreksels.

Komt u net niet in aanmerking voor gefinancierde rechtsbijstand dan zijn afspraken op maat mogelijk. Van de gemaakte afspraken krijgt u een bevestigingsbrief.

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Incassorecht
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Lafeber
Luijbenstraat 5
5211BR 's-Hertogenbosch
Telefoon:
073-6136588

Kaart