vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Lemmens

Advocatenkantoor Lemmens

Advocatenkantoor in Deurne

Ons kantoor

Advocatenkantoor Lemmens is een sedert 1 januari 2008 in Deurne gevestigd advocatenkantoor, gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het personen- en familierecht.

Het kantoor verleent haar dienstverlening aan zowel particulieren als aan kleine en middelgrote ondernemingen uit Deurne en omgeving.

Het kantoor streeft er naar de door haar verleende dienstverlening hoogwaardig van kwaliteit te laten zijn en om bovendien op een voor zowel de particulier als de ondernemer begrijpelijke wijze de te verrichte werkzaamheden te communiceren. Het kenmerk van het kantoor is dan ook een no-nonsense cultuur en het bieden van transparantie in de te verlenen rechtsbijstand, waarbij de kwaliteit van de dienstverlening en een heldere communicatie met de client voorop staan.

De door advocatenkantoor Lemmens verleende dienstverlening wordt bovendien verleend tegen een voor Deurne gangbaar tarief, alsmede voor "onvermogende" particulieren op basis van gefinancierde rechtsbijstand.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€170.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Lemmens
Stationsplein 4
5751JN Deurne
Telefoon:
0493-352210

Kaart