vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Muijsson

Advocatenkantoor Muijsson

Advocatenkantoor in Nieuwegein

Ons kantoor

Specialisatie op (in) echtscheiding, boedelscheiding, alimentatie, omgang, ouderschapsplan, afwikkeling huwelijkse voorwaarden, beëindiging geregistreerd partnerschap, beëindiging samenwonen. De website die wordt gepromoot is wiewilscheiden. Kenmerkend is het lage uurtarief van 95 ex BTW per uur voor de eerste 8 uur en daarna 125 euro ex BTW per uur. Het kantoor is goed bereikbaar. Vlakbij Ikea en in de buurt van de snelwegen. Er is vrij parkeren. Mr. Muijsson is bovendien goed mobiel bereikbaar.

Echtscheiding is een vervelend proces dat soms nog versterkt wordt door de andere deelnemers zoals advocaten. Omdat ik dit zelf heb meegemaakt en dit mede de aanleiding was om zelf advocaat te worden kunt u van mij een houding verwachten die erop is gericht de zaak voor u zo snel mogelijk en efficiënt af te wikkelen. Soms gaat dat niet, bijvoorbeeld als de andere partij niet meewerkt. Dan bent u in ieder geval gebaat bij een laag uurtarief. Verder wordt ook gewerkt op basis van een toevoeging (gesubsidieerde rechtsbijstand). Het eerste gesprek kost niets. Het is bedoeld om kennis te maken en voor u om te weten wat er mogelijk is en wat het gaat kosten.

Specialismen

  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€95.00

Openingstijden

Maandag en dinsdag
09:30 - 18:00 uur
Woensdag
09:00 - 18:00 uur
Donderdag
09:00 - 14:00 uur
Vrijdag
09:00 - 16:00 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Muijsson
Boshoeve 4
3438LV Nieuwegein
Telefoon:
030-2660233

Kaart