vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Stork

Advocatenkantoor Stork

Advocatenkantoor in Bussum

Ons kantoor

Advocatenkantoor Stork is een klein kantoor. De kracht van het kantoor schuilt in haar klantgerichtheid en haar laagdrempeligheid. Zo heeft het kantoor een gratis inloopspreekuur en kunt u altijd bellen of even langs komen. Het kantoor maakt geen onderscheid tussen commerciële cliënten en cliënten die procederen op basis van gefinancierde rechtshulp. Het streven van het kantoor is om iedereen zo goed mogelijk bij te staan en te adviseren bij/in juridische problemen of procedures. Daar waar het kantoor u kan helpen zal zij dat doen, echter er wordt niet geschroomd om u door te sturen wanneer blijkt dat er anderen zijn die u beter kunnen bijstaan. Zo werkt het kantoor nauw samen met een drietal specialisten op het gebied van het fiscale recht, bedrijfsovernames, erfrecht, (financiële) coaching, hypotheekadviezen en bankzaken (www.abcfamilieportaal.nl).
De rechtsgebieden van het kantoor zijn zeer divers, maar het kantoor heeft zich vooral gespecialiseerd in het familierecht en het sociale verzekeringsrecht.
Advocatenkantoor Stork is aangesloten bij de Geschillen Commissie Advocatuur (www.advocatenorde.nl).

U kunt drie keer per week bij ons terecht op het gratis inloopspreekuur en wel op dinsdag- en donderdagmiddag van 17:00 uur tot 18:00 uur en op de woensdagochtend van 09:00 uur tot 10:00 uur.
Op dit inloopspreekuur kunt u uw probleem voorleggen en er zal dan gekeken worden hoe het probleem op de beste en snelste manier kan worden opgelost en of u inderdaad de hulp van een advocaat nodig hebt.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht
  • Sociaal zekerheidsrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€150.00

Openingstijden

Maandag
08:30 - 17:30 uur
Dinsdag
08:30 - 18:00 uur
Woensdag
08:30 - 17:30 uur
Donderdag
08:30 - 18:00 uur
Vrijdag
08:30 - 17:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Stork
Nijverheidswerf 14 24
1402BW Bussum
Telefoon:
035-6923046

Kaart