vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Advocatenkantoor Van Riessen

Advocatenkantoor Van Riessen

Advocatenkantoor in Almere

Ons kantoor

Advocatenkantoor Van Riessen behandelt familiezaken. Mr. D. van Riessen is vanzelfsprekend lid van de Orde van Advocaten, maar ook van specialisatievereniging vFAS (vereniging Familierecht Advocaten Scheidingsmediators) en van de geschillencommissie advocatuur.

Voor o.a. echtscheiding, omgangsregelingen, alimentatie (kinderalimentatie en partneralimentatie) bent u bij mr. Van Riessen daarom in goede handen.

Mr. Van Riessen is advocaat sinds 1997. Profiteert u van haar ervaring en kennis (die door regelmatige nascholing op het gebied van familierecht en strafrecht steeds up to date wordt gehouden).

Advocaten hebben kasten vol zaken. U hebt er waarschijnlijk één, die voorlopig uw gedachten geheel in beslag neemt. Het is fijn te weten dat uw advocaat zich dat realiseert: mr. Van Riessen werkt samen met u op een persoonlijke wijze aan een goede en snelle oplossing van uw juridische probleem.

U parkeert gratis voor de deur van het kantoor.

Specialismen

  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€175.00

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
09:00 - 17:00 uur
19:30 - 19:30 uur
Vrijdag
09:00 - 14:30 uur
19:30 - 19:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatenkantoor Van Riessen
Midzwaard 4
1319CC Almere
Telefoon:
036-5240608

Kaart