vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocatenkantoren > Advocatuur Weiland

Advocatuur Weiland

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

Evi Weiland is gespecialiseerd in echtscheidingsbemiddeling en personen-, familie- en jeugdrecht.

Bij echtscheidingsbemiddeling is zij betrokken en relativerend en worden beide partners in hun waarde gelaten. Zij brengt structuur en evenwicht aan in de gesprekken waardoor een gelijkwaardige wisselwerking ontstaat tussen alle betrokkenen. Zo komt een actieve, constructieve houding tot stand in een sfeer van ruimte en respect. Indien er minderjarige kinderen bij de echtscheiding betrokken zijn, zal bij alle aspecten van de bemiddeling het belang van de kinderen worden meegenomen.

Haar vermogen om goed te luisteren, te analyseren en te begrijpen is de kern bij het contact met de cliënten. Daarbij worden duidelijke regels voor alle betrokkenen gehanteerd met als belangrijkste trefwoorden: zelfstandigheid en openheid. Uw juridische aangelegenheden zullen zakelijk en kundig worden afgewikkeld.

Zij staat haar cliënten uiteraard in de eerste plaats bij op juridisch vlak, maar heeft daarnaast ook oog en begrip voor de emotionele aspecten die, zeker bij familierecht aangelegenheden, dicht onder de huid kunnen zitten.

Evi Weiland is lid van de vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS), de Vereniging Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA) en het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Ervaring als advocaat heeft zij opgedaan in de arrondissementen Amsterdam en Haarlem. Sinds 2004 is zij werkzaam in het arrondissement Utrecht.

Specialismen

  • Erfrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands
  • Duits

Tarieven

Standaard uurtarief:
€168.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Advocatuur Weiland
Nieuwegracht 24a
3512LR Utrecht
Telefoon:
030-2294055

Kaart