vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > BBM Advocaten Nijkerk > Advocaten

BBM Advocaten Nijkerk

Advocatenkantoor in Nijkerk Gld

Werkzame advocaten BBM Advocaten Nijkerk

Advocaatfoto
Advocaat sinds 1999 Opleidingen: Hogeschool Enschede, richting Management Economie en Recht Radboud Universiteit Nijmegen, Nederlands Recht Lidmaatschappen: Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (www.nvsa.nl) Biografie: Jacco heeft na voltooiing van zijn rechtenstudie twee jaar gewerkt als jurist bij vereniging eigen huis. Na zijn beëdiging als advocaat heeft hij ervaring opgedaan op diverse rechtsgebieden. De laatste jaren voert hij hoofdzakelijk een ondernemersgerichte praktijk (bijstaan van MKB-ondernemers) en strafrechtpraktijk uit.
Advocaatfoto
mr. E.N. Mulder
Arbeidsrecht, Contracten- en Verbintenissenrecht, Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance, Ondernemingsrecht, Personen- en Familierecht, Algemene praktijk, Bestuursrecht, Huurrecht, Ambtenarenrecht, Huwelijksvermogenrecht, Insolventierecht, Surseance, Jeugdbeschermingsrecht, Ontslagrecht, Echtscheidingsrecht, Faillissementsrecht, Adoptierecht
Om jezelf te profileren op een website is altijd lastig, maar kermerkend is dat een goede communicatie en een werkrelatie op basis van vertrouwen van groot belang is. Samen met de client (e) een juridisch probleem analyseren, oplossingsgericht acteren en strategie bepalen. Laagdrempelig en in onderling overleg zijn de kernbegrippen.
Advocaatfoto
Advocaat sinds 2007 Opleidingen: Universiteit Utrecht, Nederlands Recht Rechtsgebieden: Algemene praktijk Biografie: Genine is na haar rechtenstudie in dienst getreden bij BBM Advocaten. Zij voert op de vestiging Nijkerk een algemene praktijk, met de nadruk op het personen- en familierecht, contractenrecht en strafrecht.
Advocaatfoto
Advocaat sinds 2010 Opleidingen: Open Universiteit, Nederlands Recht. Biografie: Tijdens zijn werk bij de Koninklijke Marechaussee heeft René zijn rechtenstudie gevolgd en voltooid. In zijn vorige werk heeft hij kennis en ervaring opgedaan in het vreemdelingenrecht en het (militair) ambtenarenrecht. Op de vestiging in Nijkerk voert René een algemene praktijk met de nadruk op het sociaal zekerheidsrecht en insolventierecht.