vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Beer Advocaten

Beer Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Beer advocaten heeft zich volledig toegelegd op de behandeling van zaken op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en personenschade. Daarbij is de keuze gemaakt om uitsluitend voor slachtoffers op te treden (en niet voor aansprakelijkheidsverzekeraars). Dat is duidelijk. Tegenstrijdige belangen worden zo vermeden.

De advocaten die bij Beer advocaten werkzaam zijn gelden als specialist. Zij houden hun kennis op peil door het volgen van opleidingen en cursussen, maar ook door intensief collegiaal overleg. De advocaten zijn aangesloten bij diverse binnen- en buitenlandse organisaties die zich bezighouden met aansprakelijkheidsrecht en personenschade en zich inzetten voor (de belangenbehartiging van) slachtoffers. In de verschillende vaktijdschriften verschijnen regelmatig artikelen van hun hand.

Aan bijna alle zaken die door Beer advocaten worden behandeld kleven medische aspecten. Daarom beschikt Beer advocaten over een uniek, binnen de organisatie geïntegreerd medisch secretariaat waar ervaren medisch adviseurs voor de advocaten beschikbaar zijn. Hierdoor ontstaat een even efficiënte als intensieve samenwerking tussen advocaat en arts. De contacten die door de jaren heen zijn opgebouwd, maken het bovendien mogelijk een aantal externe medisch deskundigen te raadplegen.

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Letselschade
  • Mediation (conflictbemiddeling)

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€285.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

17

Contactgegevens

Adres:
Beer Advocaten
Weteringschans 85 87
1017RZ Amsterdam
Telefoon:
020-6732199

Kaart