vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Böhler Franken Koppe Wijngaarden advocaten

Böhler Franken Koppe Wijngaarden advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Böhler Franken Koppe Wijngaarden advocaten (BFKW) is een jong en bevlogen Amsterdams kantoor van 17 advocaten met een bewogen historie. BFKW beweegt zich als geen ander advocatenkantoor in Nederland zo nadrukkelijk op het raakvlak van politiek en recht, daar waar de macht van de staat botst met het recht van het individu.

BFKW werkt nauw samen met de Universiteit van Amsterdam. Prof. A. Nollkaemper, hoogleraar internationaal recht aan die universiteit, is adviseur van BFKW en liaison met de zogeheten Law Clinic, een praktijkgroep voor veelbelovende studenten internationaal recht.

In zijn zaken concentreert BFKW zich in de kern op drie rechtsgebieden: strafrecht, vreemdelingenrecht en internationaal recht & mensenrechten. Deze drie rechtsgebieden vallen vanzelfsprekend uiteen in verschillende specialismen, maar hebben bijna steeds als gemeenschappelijk kenmerk dat de staat (bijvoorbeeld het Openbaar Ministerie, de Minister van Justitie, de IND, de politie, de AIVD) de wederpartij is. Dit betekent dat BFKW ook de civiele procespraktijk tot een speerpunt maakt, voor zover het gaat om onrechtmatig handelen van de staat jegens de individuele burger.
Ieder van de drie rechtsgebieden wordt bestreken door even zovele secties. Indien u hierover meer wilt lezen kunt u specialismen aanklikken. Hebt u toch nog vragen of verzoeken, dan kunt u deze richten aan Michiel Pestman /Victor Koppe wat het strafrecht betreft, aan Marq Wijngaarden/Flip Schüller wat het vreemdelingenrecht betreft en aan Britta Böhler/Liesbeth Zegveld voor het rechtsgebied internationaal recht & mensenrechten.

Algemene vragen over kantoor, zoals bijvoorbeeld over werving en selectie van juridisch en administratief personeel, kunt u richten aan onze kantoormanager Karin Vogelpoel.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Asiel- en Vreemdelingenrecht
  • Internationaal recht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€300.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

19

Contactgegevens

Adres:
Böhler Franken Koppe Wijngaarden advocaten
Keizersgracht 560 562
1017EM Amsterdam
Telefoon:
020-3446200

Kaart