vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Blauw Tekstra Uding Advocaten

Blauw Tekstra Uding Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Door de compacte opzet van ons kantoor en het werken in teams, zijn de verantwoordelijke advocaten steeds op de hoogte van uw zaak.

Wij kiezen bewust voor vier aandachtsgebieden, te weten: vennootschaps- en investeringsrecht, informatica- en intellectueel eigendomsrecht, arbeidsrecht en insolventierecht. Op deze terreinen hebben wij hoogwaardige expertise in huis en verlenen wij full service, waardoor wij in staat zijn onze cliënten te adviseren over al hun juridische problemen op deze gebieden. Bovendien procederen wij zonodig voor onze cliënten (bijvoorbeeld in kort geding) en treffen daarbij desgewenst andere rechtsmaatregelen, zoals het leggen van beslagen. Daarbij gaat ons plezier in het werk hand in hand met onze gedrevenheid het best mogelijke resultaat voor onze cliënten te bereiken. Wij investeren voortdurend in de verhoging van ons kennis en serviceniveau om een zo groot mogelijke toegevoegde waarde te kunnen bieden.

Winstgevendheid is vanzelfsprekend een vereiste, maar winstmaximalisatie is voor ons geen doel op zich. Onze declaraties zijn voorzien van overzichtelijke specificaties en onze tarieven zijn zeer concurrerend. Wij zijn ervan overtuigd dat ons kantoor zijn unieke positie de komende jaren verder zal versterken door het plezier in het vak, de onderlinge loyaliteit en bovenal de oprechte interesse in onze cliënten.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Arbeidsrecht
  • ICT- en Computerrecht
  • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
  • Merkrecht, auteursrecht en IE
  • Vennootschaps- en Rechtspersonenrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

9

Contactgegevens

Adres:
Blauw Tekstra Uding Advocaten
Overschiestraat 186 k
1062XK Amsterdam
Telefoon:
020-4081680

Kaart