vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Bodewes Pensioenrechtadvocatuur

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur

Advocatenkantoor in Vries

Ons kantoor

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur is een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van pensioenrecht. Het kantoor behandelt alle voorkomende (civiele) juridische kwesties die verband houden met pensioen. Het kantoor staat cliënten bij in het oplossen van conflicten over pensioen of, beter nog, bij het voorkomen van conflicten.

Bodewes Pensioenrechtadvocatuur is een jong en gedreven kantoor waarin een ruime ervaring in allerhande kwesties rond pensioen aanwezig is. Bodewes Pensioenrechtadvocatuur heeft betrouwbaarheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Tevens wordt waarde gehecht aan een goede relatie met cliënten, in een prettige sfeer.

Er wordt gewerkt op uurbasis tegen concurrerende tarieven. Het kantoor bedient cliënten uit alle regio's van het land. Cliënten zijn onder meer particulieren, bedrijven en advocatenkantoren.
Als u op zoek bent naar een advocaat die is gespecialiseerd in het pensioenrecht, dan bent u bij Bodewes Pensioenrechtadvocatuur aan het goede adres.

Specialismen

  • Pensioenrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€180.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Bodewes Pensioenrechtadvocatuur
S.A. Haadsmastraat 4
9481AL Vries
Telefoon:
0592-820202

Kaart