vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Cleerdin & Hamer Advocaten > Advocaten

Cleerdin & Hamer Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Werkzame advocaten Cleerdin & Hamer Advocaten

Advocaatfoto
mr. B.P. de Boer
Cassatierecht
Sinds 1998 is mr. De Boer aan ons kantoor verbonden. Als advocaat heeft hij eerst ruime ervaring opgedaan in de algemene strafrechtelijke procespraktijk, waarna hij zich geleidelijk heeft ontwikkeld tot de specialist die hij nu is. Hij houdt ervan juridische vraagstukken tot op de bodem uit te zoeken. Zijn werk is dan ook sterk juridisch wetenschappelijk georiënteerd. Toch draait het ook bij hem, uiteraard, in de eerste plaats om het belang van de cliënt. In zoverre is hij niet minder praktijkgericht dan de andere advocaten van ons kantoor.
Advocaatfoto
mr. T. de Bont
Strafrecht
Tim de Bont is sinds oktober 2004 werkzaam bij Cleerdin & Hamer. Van oktober 2004 tot december 2005 was mr. De Bont werkzaam als juridisch medewerker en onderzoeker bij Cleerdin & Hamer Advocaten te Amsterdam. Zijn werkzaamheden als onderzoeker hebben geleid tot een aantal publicaties in verschillende nationale vakbladen waaronder het NJB en Delikt en Delinkwent. Sinds december 2005 is mr. De Bont werkzaam als advocaat bij Cleerdin & Hamer Advocaten te Alkmaar.
Advocaatfoto
Mr. E. Boskma
Personen- en Familierecht, Strafrecht, Jeugdbeschermingsrecht, Economisch strafrecht, Materieel strafrecht, Jeugdstrafrecht, Strafprocesrecht
Elwin Boskma hield zich tijdens zijn studie al zeer actief bezig met strafrecht. Zo deed hij ondermeer onderzoek naar geweldtoepassing door de politie tijdens de uitoefening van de politietaak. Op 28 oktober 1999 werd hij beëdigd als advocaat te Alkmaar. Hij heeft eerst enkele jaren gewerkt bij het kantoor Schenkelveld Loomans Advocaten op het gebied van ondermeer het vastgoedrecht en jeugdstrafrecht. Sinds 1 september 2003 is hij als advocaat verbonden aan het kantoor Cleerdin & Hamer Advocaten, waar hij zich hoofdzakelijk met strafrecht, waaronder het jeugdstrafrecht, bezighoudt.
Advocaatfoto
mr. S. Burmeister
Strafrecht
Simeon Burmeister is advocaat sinds 1993 en houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken. Vanaf 1994 is hij al aan ons kantoor verbonden, sinds 2001 als partner. Mr. Burmeister heeft landelijke bekendheid gekregen door als advocaat op ter treden in geruchtmakende strafzaken, zoals de bouwfraude en de vervolging van een gezinsvoogd in verband met de dood van het meisje Savanna. Zijn belangstelling gaat vooral uit naar zaken over ernstige geweldsdelicten en georganiseerde zware criminaliteit. Bijzondere kennis en ervaring heeft hij op het gebied van strafrecht en psychiatrie.