vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Clingendael Advocaten > Advocaten

Clingendael Advocaten

Advocatenkantoor in 's-Gravenhage

Werkzame advocaten Clingendael Advocaten

Advocaatfoto
mr. dr. J.G.F.M. Hoffmans
Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Ontslagrecht
Anja Hoffmans is in 1989 aan de RU Leiden gepromoveerd op het onderwerp ‘privatisering van de sociale zekerheid’. Vervolgens heeft zij haar wetenschappelijke carrière op het gebied van het arbeidsrecht aan de Universiteit van Amsterdam voortgezet. In 1992 heeft Anja de overstap naar de advocatuur gemaakt. Anja is gespecialiseerd in zowel het arbeids- als het ambtenarenrecht. Anja publiceert nog steeds regelmatig in vakliteratuur, zij is vaste medewerker van het tijdschrift "Rechtspraak Arbeidsrecht, praktisch bewerkt", en redactielid van de losbladige uitgave "Arbeidsovereenkomst". Daarnaast geeft zij regelmatig cursussen over arbeidsrechtelijke onderwerpen.
Advocaatfoto
mr. L.V. Sloot
Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Ontslagrecht
Na een conservatoriumopleiding en een carrière in de muziek maakte Louis Sloot na het afronden van zijn studie civiel recht in het jaar 2000 de overstap naar de advocatuur. Louis begon in dat jaar als advocaat bij Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn, alwaar hij zich tot januari 2009 heeft beziggehouden met het arbeidsrecht in brede zin en met het ambtenarenrecht. Vanaf februari 2009 is Louis partner bij Clingendael Advocaten.
Advocaatfoto
mr. P.O.M. Van Boven-de Groot
Arbeidsrecht, Ambtenarenrecht, Ontslagrecht
Pascale van Boven-de Groot is van 1986 tot 2006 werkzaam geweest in de Rotterdamse advocatuur. Met als kernkwaliteiten onderhandelen en zakelijkheid heeft Pascale zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Pascale heeft de arbeidsrechtelijke specialisatieopleiding PALA voltooid. Sinds 2006 werkt Pascale als advocaat arbeidsrecht in de Haagse advocatuur. Pascale heeft gedurende de ruim 22 jaar dat zij als advocaat werkzaam is een cliëntenkring opgebouwd bestaande uit een breed scala aan ondernemingen en organisaties in de (semi-)publieke sector. Pascale treedt daarnaast ook regelmatig op voor individuele werknemers. Adviseren en procederen op het gebied van het individuele ontslagrecht, reorganisaties, werkgeversaansprakelijkheid en medezeggenschapsrecht vormen de speerpunten van haar praktijk. Pascale is lid van de Vereniging van Haagse Arbeidsrecht Advocaten, de Vereniging van Arbeidsrecht (VvA) en van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN). Zij geeft workshops en lezingen over arbeidsrechtelijke onderwerpen en actualiteiten. Daarnaast is Pascale als lid van de Raad van Discipline te Den Haag belast met de tuchtrechtspraak.