vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > De Bont Advocaten

De Bont Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Over ons kantoor

Het kantoor De Bont Advocaten is gespecialiseerd in fiscaal getinte zaken. Dat houdt in dat (zo nodig) een fiscale procedure wordt gevoerd tegen de Belastingdienst. Dit kan ook betekenen dat bijstand wordt verleend in een fiscale strafzaak tegenover de strafrechter.

Voordat het tot procederen komt, staan wij steeds klaar om cliënten te voorzien van raad en bijstand in (dreigende) fiscale geschillen. Wat doet u bijvoorbeeld als er een conflict dreigt met de Belastingdienst? Op welke wijze treedt u de fiscus tegemoet en wat is de beste strategie? Wat doet u als de FIOD ineens op de stoep staat, er stukken en bescheiden in beslag worden genomen en u - al dan niet onder dwang - wordt onderworpen aan een verhoor? In het voortraject wordt ernaar gestreefd te voorkomen dat het tot een procedure voor de rechter komt. Als dat niet mocht lukken, deinzen wij er niet voor terug de procedure tot in hoogste instantie voor u door te zetten.

Specialismen

  • Belastingrecht
  • Cassatierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
De Bont Advocaten
Jacob Obrechtstraat 70
1071 KP Amsterdam
Telefoon:
020-5703160

Kaart