vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > De Leon en Bosman Advocaten, Haarlem

De Leon en Bosman Advocaten, Haarlem

Advocatenkantoor in Haarlem

Ons kantoor

Alimentatie kan een heikel punt zijn. Niemand wil immers teveel betalen of te weinig ontvangen. Wij kunnen u bij het berekenen van uw partner- en kinderalimentatie van dienst zijn en u goed adviseren met betrekking tot uw recht op dan wel verplichting tot betaling van alimentatie.
Ook voor het doen wijzigen van alimentatieverplichtingen dan wel het voeren van verweer tegen een dergelijk verzoek kunt u bij ons terecht.

De Leon en Bosman Advocaten is een gespecialiseerd personen- en familierecht kantoor. Hierdoor zijn wij in staat u de hoogste kwaliteit te bieden. Ons kantoor bestaat uit drie advocaten, te weten Kika de Leon, Karin Bosman en Thea Bruins.

U kunt bij ons ook terecht voor echtscheidingen, echtscheidingsbemiddeling (mediation), verbreking samenleving, boedelscheidingen, afwikkeling huwelijksvoorwaarden, gezagskwesties, omgangs- en zorgregelingen, adoptie, afstammingskwesties zoals vervangende toestemming of vernietiging van de erkenning dan wel gerechtelijke vaststelling van het vaderschap, voornaamswijzigingen, ondertoezichtstellingen en uithuisplaatsingen.

Specialismen

  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€180.00

Openingstijden

Maandag t/m donderdag
08:30 - 17:00 uur
17:00 - 17:00 uur
Vrijdag
08:30 - 12:30 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
De Leon en Bosman Advocaten, Haarlem
secretaresse@deleonbosman.nl
2031CN Haarlem
Telefoon:
023-8904560