vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Dennekamp Letselschade

Dennekamp Letselschade

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

Dennekamp Letselschade werkt exclusief voor slachtoffers van ongevallen. In de afgelopen 17 jaar hebben wij zo’n 1000 ongevalslachtoffers bijgestaan in hun strijd tegen de gevolgen van het ongeval.

Dat maakt ons kantoor een klein kantoor. Zeker wanneer wij ons vergelijken met letselschade ”fabrieken” elders in het land. Wij zijn klein genoeg om te voorkomen dat u een nummer wordt. Als u mevrouw Janssen heet, dan weten wij wie u bent.
Tegelijkertijd zijn wij groot genoeg om in het letselschademagazine een zorgvuldig kennissysteem te onderhouden dat door vriend en vijand hoog wordt gewaardeerd. Als er nieuws is rond letselschade vindt u dat bij ons.
Met behulp van onze medisch adviseur, met arbeidsdeskundige bijstand, rekenkundige ondersteuning en met een zorgvuldige juridische analyse zorgen wij dat ook ú uw weg kunt vinden.

U kunt uw vragen via het contacformulier aan ons voorleggen, maar u kunt tijdens kantooruren ook altijd bellen voor informatie. Zo'n telefoontje verplicht u tot niets maar kan u wel een enorme rompslomp besparen.

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Gezondheidsrecht
  • Letselschade
  • Verzekeringsrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€175.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Dennekamp Letselschade
Gloriantdreef 4
3562KX Utrecht
Telefoon:
030-2610101

Kaart