vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat

Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat

Advocatenkantoor in Rotterdam

Ons kantoor

Adviseren, procederen en kennisdelen vormen de kern van ons werk. Ons juridisch vakmanschap uit zich in onze brede expertise, knowhow, branche-ervaring én flexibiliteit. Aan de hand van uw wensen laten wij u verschillende oplossingen zien. U kiest de oplossing die het beste bij u en uw situatie past.

Ruim 40 advocaten en (kandidaat)-notarissen staan voor u klaar en zorgen ervoor dat u als ondernemer datgene kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen. Zij zijn allen expert op hun eigen specialisatiegebied en kennen ook uw branche. Als full service kantoor hebben wij alle capaciteit in huis om voor iedere zaak het meest optimale team samen te stellen.

Persoonlijke betrokkenheid
Vanuit onze vestigingen in Utrecht, Rotterdam en Eindhoven zijn wij altijd bij u in de buurt. Om onze kennis te delen en met elkaar in contact te blijven, organiseren wij regelmatig seminars en evenementen. Hier praten wij u bij over ontwikkelingen en inventariseren wij uw wensen. Daarnaast vindt u op onze website een mediatheek met artikelen en documenten over onderwerpen die voor u van belang kunnen zijn.

Openheid van zaken
Naast persoonlijk contact hechten wij aan transparantie en openheid. Dit leidt voor beide partijen tot een prettige samenwerking. Dijkstra Voermans biedt u een optimale prijs/kwaliteitverhouding en concurrerende tarieven. Op uw verzoek kunnen wij u vooraf een duidelijke inschatting van de werkzaamheden en de daarbij behorende kosten geven. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Bundeling van expertise
Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat heeft een strategische samenwerking met BDO. Daardoor zijn wij in staat de belangen van de cliënt zo optimaal mogelijk te behartigen. Bij grensoverschrijdende vraagstukken werken wij samen met het Europese netwerk ICLA en onze buitenlandse partnerkantoren.

De juridische en notariële dienstverlening van Dijkstra Voermans omvat de volgende rechtsgebieden:
· Arbeid & Medezeggenschap
· Fusies & Overnames
· Geschillen & Procedures
· Insolventie & Herstructurering
· Intellectueel Eigendom, Media & ICT
· Mededinging & Gereguleerde markten
· Onderneming & Handel
· Personen- & Familierecht
· Vastgoed & Overheid

U bent bij ons altijd verzekerd van betrokken professionals, die zorgdragen voor de meest optimale oplossing van uw unieke zaak.

Specialismen

 • Algemene praktijk
 • Arbeidsrecht
 • Europees- en Mededingingsrecht
 • ICT- en Computerrecht
 • Insolventie-, Faillissementsrecht en surseance
 • Merkrecht, auteursrecht en IE
 • Ondernemingsrecht
 • Onroerend goedrecht
 • Overige
 • Personen- en Familierecht

Talen

 • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

10

Contactgegevens

Adres:
Dijkstra Voermans Advocatuur & Notariaat
K.P. van der Mandelelaan 40a (Brainpark I)
3062MB Rotterdam
Telefoon:
010-2424880

Kaart