vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > DingemansVanderKind

DingemansVanderKind

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

DingemansVanderKind is een klein, modern
en in het arbeidsrecht gespecialiseerd
advocatenkantoor.

Klein
Klein zijn is een voordeel. Een kleine organisatie is flexibel en overzichtelijk. Dat is in ieder geval onze ervaring. Vandaar dat DingemansVanderKind bewust kiest voor een 'kleine' omvang van haar kantoor. Uiteraard zonder dat afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit van het werk. Dat wij ons speciaal richten op één rechtsgebied, het arbeidsrecht, maakt dit goed werkbaar. Een kleine kantooromvang betekent volgens ons bovendien dat een persoonlijke behandeling van de zaak uitgangspunt is. 'Korte lijnen' zijn niet alleen gewenst, de omvang van ons kantoor noodzaakt daartoe ook. Wij zouden het bovendien niet anders willen.

Modern
Moderniteit uit zich niet alleen in het gebruik van de nieuwste (communicatie)middelen. Ons kantoor is volledig geautomatiseerd. Maar dat spreekt voor zich. Net zo belangrijk is dat DingemansVanderKind een moderne aanpak van de zaak wil. Modern staat voor ons ook voor: direct en to the point. Een probleem moet bij voorkeur snel en zakelijk worden opgelost. Maar uiteraard zonder dat de redelijkheid uit het oog wordt verloren. In de ene zaak betekent dit het onderzoeken van de mogelijkheid van een schikking, in de andere zaak het voorleggen van het geschil aan de rechter. Voor dat laatste schrikken wij overigens niet snel terug.

Specialismen

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

7

Contactgegevens

Adres:
DingemansVanderKind
Keizersgracht 221
1016DV Amsterdam
Telefoon:
020-3446454

Kaart