vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Dupliq Advocaten

Dupliq Advocaten

Advocatenkantoor in Utrecht

Ons kantoor

De advocaten van Dupliq zijn specialisten. Dit betekent dat wij ons focussen op één rechtsgebied: het strafrecht. Hierdoor zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wij zijn eveneens aangemerkt als jeugd(straf)rechtspecialist. Door heel Nederland staan wij cliënten bij in kleine tot grote zaken, van eerste aanleg tot en met de cassatieprocedure.

Wij vinden het belangrijk om een taal te spreken die cliënten begrijpen en daarbij goed bereikbaar voor hen te zijn. Een heldere visie, deskundigheid, toegankelijkheid, toewijding, gedrevenheid en kwaliteit staan voorop bij de behandeling de zaak.

Naast een ruimte ervaring in reguliere strafzaken, zoals opium-, witwas-, gewelds- en vermogensdelicten, hebben onze advocaten veel ervaring op het gebied van TBS, ISD, penitentiair recht, ontnemingszaken en verkeersrecht. Ook kunt u bij Dupliq terecht voor bezwaarschriften omzetting taakstraf, klaagschriften inbeslagname en verweer tegen een vorderingen tot ten uitvoerlegging.

Dat wij ons gefocust hebben op het strafrecht betekent overigens niet dat u met andere zaken niet bij ons terecht kunt. Ook in zaken die aanverwant zijn aan het strafrecht, hebben wij een ruimte ervaring. Denk daarbij aan ongeldigverklaring van rijbewijzen, de afwijzing van een verklaring omtrent het gedrag en stopzetting en intrekking van een uitkering. Voorts hebben wij samenwerkingsverbanden met gespecialiseerde civielrecht advocaten waar wij u naar door kunnen verwijzen.

Specialismen

  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

3

Contactgegevens

Adres:
Dupliq Advocaten
Frederik Hendrikstraat 146
3583VS Utrecht
Telefoon:
030-3040132