vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Franken advocaten

Franken advocaten

Advocatenkantoor in Rotterdam

Ons kantoor

Franken advocaten werkt aan alle voorkomende juridische zaken op het gebied van (ge)bouwen, grond en omgeving. Daarbij maken wij gebruik van onze jarenlange ervaring en expertise. Wij begeleiden projecten, geven juridisch advies en procederen zowel op privaatrechtelijk als op bestuursrechtelijk terrein.

Onze praktijk kenmerkt zich onder meer door een gevarieerd cliëntenbestand. Zo treden wij op voor projectontwikkelaars, bouwbedrijven, vastgoedbeleggers en industrie- en havengerelateerde bedrijven. Daarnaast vertegenwoordigen wij diverse overheden en woningcorporaties.

Flexibiliteit, betrokkenheid en bereikbaarheid zijn voor ons vanzelfsprekend. Onze persoonlijke werkwijze spreekt dan ook grote én kleinere cliënten aan.
Daarbij is onze aanpak duidelijk en oplossingsgericht. In het signaleren van problemen alleen ligt voor ons géén uitdaging. Wel in het creëren van oplossingen.

Indien uw zaak daarom vraagt doen wij een beroep op ons netwerk van gespecialiseerde notarissen en belastingadviseurs. Ook werken wij nauw samen met vooraanstaande technische adviesbureaus. Onder andere op het terrein van taxatie van onroerende zaken en bouwschades, bodem, geluid, externe veiligheid en luchtkwaliteit.

Daarbij zijn de tarieven concurrerend en de declaraties inzichtelijk. Franken advocaten doet geen concessies aan de kwaliteit van de werkzaamheden.

Specialismen

  • Bestuursrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Huurrecht
  • Onroerend goedrecht
  • Overige

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€165.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Franken advocaten
Veerhaven 7
3016CJ Rotterdam
Telefoon:
010-4367745

Kaart