vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Fundament Advocatuur

Fundament Advocatuur

Advocatenkantoor in Rotterdam

Ons kantoor

Fundament Advocatuur is de naam waaronder ik, Remco Smith, mijn praktijk voer. Een naam die uitstraalt op welk rechtsgebied ik mij richt (bouwrecht in de meeste brede zin) en wat ik wil bieden (een juridische basis, juridische ondersteuning: een juridisch fundament!).

Fundament Advocatuur biedt juridische ondersteuning, zowel in geschillen met de gemeente over bouwvergunningen en andere besluiten, als in geschillen in de bouw. Fundament Advocatuur biedt een juridische basis door het beoordelen van contracten. Een praktisch advocatenkantoor met de schoenen in de modder. Een advocaat die de taal van de partijen in de bouw spreekt. Een echte bouwrechtadvocaat.

Ik richt mij voornamelijk op de MKB-ondernemer in de bouw. Aannemers, architecten, constructeurs, projectontwikkelaars. Maar ook particuliere opdrachtgevers die een geschil hebben met hun architect of aannemer, kunnen bij mij terecht.

Ik sta cliënten bij op het gebied van privaatrechtelijk bouwrecht, ruimtelijk bestuursrecht, aanbesteding en huur. Bouwgebreken, incasso van aanneemsom of honorarium, bouwvergunningen, bestemmingsplannen, kort geding tegen de uitkomst van een aanbesteding en advisering over huurovereenkomsten.

Specialismen

  • Bestuursrecht
  • Europees- en Mededingingsrecht
  • Huurrecht
  • Onroerend goedrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€180.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Fundament Advocatuur
Postbus 37037
3005LA Rotterdam
Telefoon:
010-4220332

Kaart