vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > GVK Adure agro advocaten

GVK Adure agro advocaten

Advocatenkantoor in Deventer

Ons kantoor

Agrarisch recht als kernactiviteit.

Het agrarisch recht is voor GVK Adure kernactiviteit.
Het agrarisch recht omvat alle regelgeving waarmee het platteland en in het bijzonder de agrarische ondernemer wordt geconfronteerd vanuit de nationale overheden en de Europese Unie.

De complexe regelgeving en de onderlinge samenhang tussen de diverse deelgebieden van het Europese en nationale bestuurs- en privaatrecht is alleen nog door specialisten te overzien.

GVK Adure heeft zich in dit veld kunnen specialiseren door een strategische alliantie met de land- en tuinbouworganisatie LTO Noord (32.000 leden). Ons werkgebied bestrijkt daardoor alle provincies boven de rivieren.
Via onze alliantie hebben wij (bedrijfs)technische know how van de rentmeesters, makelaars, bouwkundigen, bedrijfsadviseurs en belangenbehartigers van LTO Noord binnen handbereik. GVK Adure staat door haar specialisatie en multidiciplinaire aanpak garant voor een hoogwaardige dienstverlening en efficiënte tijdsbesteding.

GVK Adure agro advocaten is een samenwerkingsverband van zelfstandige advocatenkantoren, t.w. de maatschap Gresnigt & Van Kippersluis Advocaten, kantoor houdende te Utrecht, IJsselstein, Woerden en Deventer en de vennootschap Adure Advocaten B.V. te Drachten.

Specialismen

  • Onroerend goedrecht
  • Overige

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

3

Contactgegevens

Adres:
GVK Adure agro advocaten
Keulenstraat 12
7418ET Deventer
Telefoon:
0570-627880

Kaart