vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Geradts & Vetter

Geradts & Vetter

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

In oktober 1995 begonnen mr J.J. Vetter en mr Y.E.J. Geradts een klein maar gespecialiseerd kantoor in de fiscale advocatuur, aan de Herengracht 104 te Amsterdam.

Het kantoor heeft een fiscaal getinte procespraktijk. Wij houden ons bezig met het oplossen van geschillen met de Belastingdienst. Deze kunnen betrekking hebben op materiële belastingschulden, maar ook op invordering van - al dan niet vaststaande - belastingschulden en daaruit voortvloeiende geschillen met de Ontvanger. Dit kan gaan van de bezwaarfase tot aan de Hoge Raad. Desgewenst claimen wij ook schade bij de Belastingdienst. Ook adviseren wij ter voorkoming van geschillen.

Een groot deel van ons werk bestaat uit invorderings- en fiscale aansprakelijkheidsprocedures tegen de Ontvanger. Ook behandelen wij veel vragen op het gebied van het formele belastingrecht.

Hoewel onze focus op het belastingrecht ligt, zijn wij ook actief op aanverwante gebieden zoals premieprocedures, WOB-geschillen, civielrechtelijke geschillen met een cijfermatige en/of fiscale achtergrond, en beslagleggingsoperaties.

Ons kleine, maar binnen de niche gerenommeerde kantoor biedt value for money. Een rechtstreeks, laagdrempelig contact met cliënten staat voorop. Onze cliënten variëren van beursgenoteerde ondernemingen tot particulieren.

Wij bieden zeer regelmatig ondersteuning aan accountants en belastingadviseurs met cliënten die (naderende) geschillen hebben met de Belastingdienst. In samenwerking met de adviseur van de cliënt trachten wij deze te voorkomen of op te lossen. In dat kader geven wij ook second opinions aan andere adviseurs.

Wij houden de Belastingdienst graag aan de wet en aan haar eigen beleid, en zijn niet bang de Belastingdienst te vertellen waar het op staat. Anderzijds is ons motto dat het voorkómen van geschillen te prefereren is boven het op de spits drijven daarvan.

Specialismen

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
Geradts & Vetter
Koningslaan 39
1075 AB Amsterdam
Telefoon:
020-4201676