vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Hart Legal & Franchise

Hart Legal & Franchise

Advocatenkantoor in Rotterdam

Ons kantoor

Advocatenkantoor Hart Legal & Franchise (HLF) is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor dat zich exclusief richt op de zakelijke markt en volledig is gespecialiseerd op het gebied van franchise- en andere samenwerkingsverbanden en de direct daaraan gerelateerde rechtsgebieden.

HLFheeft als cliënten zowel kleine, middelgrote als grote (beursgenoteerde) ondernemingen uit binnen- en buitenland. Door ons advocatenkantoor worden zowel franchisegevers als franchisenemers bijgestaan. Uitgangspunt is dat advocatenkantoor Hart Legal & Franchise alle zaken op hoog niveau behandelt en in dat kader veel waarde hecht aan kwalitatief hoogstaande juridische dienstverlening, persoonlijke betrokkenheid van de behandelend advocaat en concurrerende uurtarieven. Naast een grote adviespraktijk voert het advocatenkantoor Hart Legal & Franchise tevens een specifieke , daadkrachtige en doeltreffende procespraktijk. Advocatenkantoor Hart Legal & Franchise beschikt voor wat betreft gerelateerde kennis- en rechtsgebieden tevens over een uitgebreid (inter)nationaal netwerk van gespecialiseerde advocaten, juristen, accountants, consultants en fiscalisten. Indien nodig werkt advocatenkantoor Hart Legal & Franchise intensief met voornoemde partijen samen om de belangen van cliënten zo goed mogelijk te dienen.

Specialismen

  • Aansprakelijkheidsrecht
  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Merkrecht, auteursrecht en IE
  • Vennootschaps- en Rechtspersonenrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€175.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:00 - 18:00 uur

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Hart Legal & Franchise
's-Gravenweg 47
2901LA Rotterdam
Telefoon:
010-8200314

Kaart