vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Holla Advocaten > Advocaten

Holla Advocaten

Advocatenkantoor in Eindhoven

Werkzame advocaten Holla Advocaten

Advocaatfoto
mr. L. de Beer
Arbeidsrecht, Ontslagrecht, Cwi
Lieke de Beer (1978) is geboren in Breda. Na het behalen van het gymnasiumdiploma is zij Nederlands Recht gaan studeren aan de Universiteit van Tilburg. Tijdens haar studie was zij reeds werkzaam op een advocatenkantoor, direct na haar afstuderen is zij tot advocaat beëdigd. Lieke heeft zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht en met succes de Grotius specialisatieopleiding Arbeidsrecht afgerond. Lieke heeft een ruime ervaring binnen haar vakgebied, zowel werkgevers als werknemers bedient zij met betrekking tot alle facetten van het arbeidsrecht. Zo is zij een bewezen sparringpartner voor directies en P&O functionarissen op het terrein van onder andere reorganisaties, maar staat hen - alsook werknemers – eveneens met raad en daad bij in bijvoorbeeld individuele ontslagkwesties. Haar aanpak kenmerkt zich door snel, praktisch en oplossingsgericht meedenken, maar in voorkomend geval een procedure zeker niet schuwend.
Advocaatfoto
mr. M. Bouman
Vervoersrecht, Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheidsrecht
Martine Bouman (’s-Hertogenbosch, 1981) heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg en is in december 2005 afgestudeerd. Sinds maart 2006 is zij werkzaam als advocaat bij Holla Advocaten te Eindhoven. Martine is werkzaam op het terrein van het aansprakelijkheidsrecht en verzekeringsrecht. Vanuit deze rechtsgebieden heeft Martine zich verder gespecialiseerd in het transportrecht. Haar werkzaamheden bestaan uit het optreden voor, en adviseren van verzekeringsmaatschappijen, assurantietussenpersonen en verzekerden (bijvoorbeeld indien een geschil is ontstaan tussen een verzekerde en zijn verzekeraar en/of assurantietussenpersoon). Daarnaast staat Martine transporteurs, expediteurs en ladingbelanghebbenden bij die betrokken zijn geraakt bij een vervoersrechtelijk geschil.
Advocaatfoto
mr. F. David
Gezondheidsrecht, Letselschade, Algemene praktijk, Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheidsrecht
Fabian David (1982) is in Utrecht geboren. Zijn middelbare schoolopleiding genoot hij aan het Sint Bonifatiuscollege te Utrecht. Fabian studeerde vervolgens in de jaren 2003 - 2007 rechten aan de Universiteit van Tilburg. In november 2007 is hij met genoegen afgestudeerd op het gebied van het aansprakelijkheidsrecht. In januari 2009 is zijn boek “Hoe troebel is transparantie? Een analyse van de financiële dienstverlening onder de Wet op het financieel toezicht” uitgegeven. In dit boekwerk wordt inzicht verschaft in de kernoorzaak die ten grondslag ligt aan de kwaliteits- en integriteitsproblematiek in de financiële markt en de wijze waarop de wetgever de financiële markt door middel van de Wft tracht te reguleren. Vervolgens wordt verklaard waarom de Wft - in zijn huidige vorm - de verkeerde accenten legt en derhalve niet de beoogde effecten zal sorteren. Er wordt niet alleen een oplossing aangedragen voor de kernoorzaak van voornoemde problematiek, er zal tevens een toekomstscenario worden geschetst van de juridische consequenties (lees: “aansprakelijkheidsclaims”), die aan het voortbestaan van deze kernoorzaak onlosmakelijk verbonden zullen zijn. Sinds maart 2008 is Fabian als advocaat werkzaam bij Holla Advocaten op de vestiging Eindhoven. Fabian is met name werkzaam binnen de sectie Aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht, Letselschade en Gezondheidsrecht.
Advocaatfoto
mr. S. van Dijk
Verzekeringsrecht, Aansprakelijkheidsrecht
Sander van Dijk (1951), geboren als Amsterdammer, maar geworteld in Brabant. Hij studeerde civiel recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Als advocaat werkte hij eerst in Rotterdam en inmiddels al vele jaren in Eindhoven. Sander adviseert en procedeert ter zake van verzekerde aanspraken, beroepsaansprakelijkheid, arbeidsongeschiktheid en personenschade voor en tegen verzekeraars. Hij voltooide in 1993 de Grotius opleiding Personenschade.