vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Houben & Van Dijck Advocaten > Advocaten

Houben & Van Dijck Advocaten

Advocatenkantoor in Eindhoven

Werkzame advocaten Houben & Van Dijck Advocaten

Advocaatfoto
Daan Andries heeft na voltooiing van zijn VWO-opleiding te Breda, Sociaal Recht & Sociale Politiek gevolgd aan de Universiteit van Tilburg, waar hij met het judicium 'met genoegen' zijn masteropleiding heeft afgerond. Tijdens zijn stageperiode bij een regionaal advocatenkantoor te Tilburg heeft hij zijn keuze gemaakt voor een carrière in de advocatuur. Sinds 1 oktober 2008 is hij werkzaam bij Houben & Van Dijck Advocaten, waar hij zich bezig houdt met de algemene (proces)praktijk, waaronder arbeidsrecht, strafrecht, algemeen verbintenissenrecht, personen- en familierecht, letselschade en personenschade en sociaal zekerheidsrecht. Vul hiernaast het formulier in om in contact te komen met deze advocaat.
Advocaatfoto
mr. M.L.J.A. De Vocht
Arbeidsrecht, Contracten- en Verbintenissenrecht, Personen- en Familierecht, Algemene praktijk, Consumentenrecht, Huurrecht
Maarten de Vocht heeft in november 2009 zijn studie Nederlands Recht afgerond aan de Universiteit van Tilburg. Maarten is privaatrechtelijk afgestudeerd en heeft zich daarbij voornamelijk toegelegd op het algemeen verbintenissenrecht. Na zijn studie is Maarten gaan reizen en sinds april 2011 is hij werkzaam bij Houben & Van Dijck advocaten. Hij voert een algemene (proces)praktijk met de nadruk op het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht, huurrecht en personen- en familierecht. Vul hiernaast het formulier in om in contact te komen met deze advocaat.
Advocaatfoto
Felix Drykoningen is in 1986 afgestudeerd. Vanuit Groningen heeft hij zich meteen na zijn studie als advocaat gevestigd in Brabant om daar de eerste jaren het vak te leren in een algemene praktijk. Midden jaren 90 werd hij steeds vaker aangesteld als curator in faillissementen, hetgeen zijn interesse in het ondernemingsrecht, waarvan het insolventierecht in het bijzonder, heeft vergroot. Hij treedt ook veelvuldig op in arbeidszaken, strafzaken en zaken op het terrein van algemeen verbintenissenrecht. Vul hiernaast het formulier in om in contact te komen met deze advocaat.
Advocaatfoto
Rob den Hoed volgde zijn studie Nederlands recht aan de universiteit van Utrecht. Na zijn beëdiging als advocaat in 1984 heeft hij op verschillende kantoren ervaring opgedaan. Sinds 1 januari 2008 is hij werkzaam bij Houben en van Dijck advocaten. Rob is gespecialiseerd in het personen- en familierecht en beoefent daarnaast intensief het strafrecht. Vul hiernaast het formulier in om in contact te komen met deze advocaat.
Advocaatfoto
Marc Houben is mede-naamgever van het kantoor. Na zijn afstuderen in 1988 heeft hij zich in Eindhoven gevestigd als advocaat. Als geboren en getogen Eindhovenaar kent hij als geen ander de plaatselijke verhoudingen. Zijn belangrijkste aandachtsgebieden zijn algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Vul hiernaast het formulier in om in contact te komen met deze advocaat.