vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Kolokatsi Molleman Advocaten

Kolokatsi Molleman Advocaten

Advocatenkantoor in Amersfoort

Ons kantoor

Kolokatsi Molleman Advocaten is een jong advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in het strafrecht. Vanuit ons kantoor in het centrum van Amersfoort werken wij aan grote en kleinere strafzaken in het hele land.

Naast juridische bijstand aan zakelijke cliënten die in aanraking komen met het strafrecht vanwege bijvoorbeeld overtreding van milieuwetgeving, (fiscale) fraude en economische delicten verlenen wij rechtsbijstand aan particulieren die verdacht worden van strafbare feiten zoals overtreding van de Opiumwet, rijden onder invloed en andere verkeersdelicten, vermogensdelicten, geweldsdelicten, brandstichting en zedendelicten. Daarnaast maakt de verlening van rechtshulp aan cliënten die in aanraking komen met het internationale strafrecht deel uit van onze werkzaamheden. Tenslotte treden wij op voor minderjarigen.

Onze aanpak is persoonlijk en doortastend. De lijnen binnen ons kantoor zijn kort en het contact met de cliënt direct. Wij proberen de cliënt zo duidelijk mogelijk uit te leggen in welke juridische situatie hij zich bevindt en hoe hij daar zo ongeschonden mogelijk uit kan komen. Daarnaast hebben wij oog voor de impact die een strafzaak kan hebben op het persoonlijk functioneren van de cliënt en zijn directe omgeving.

Na een eerste kennismaking en bestudering van de beschikbare stukken bepaalt de advocaat in samenspraak met de cliënt een verdedigingsstrategie. Wij staan onze cliënten bij in alle stadia van de vervolging: aanwezigheid bij het politieverhoor indien noodzakelijk, de voorgeleiding bij de rechter-commissaris, de raadkamer en de inhoudelijke behandeling tijdens de zitting. Zodra een vonnis binnen is, wordt dit gezamenlijk met de cliënt besproken en wordt gekeken of een rechtsmiddel dient te worden ingesteld.

Naast juridische bijstand in eerste aanleg bij de rechtbank staan wij cliënten ook bij in procedures bij de gerechtshoven, de Hoge Raad en het Europese Hof voor de Rechten van de Mens en verlenen wij rechtshulp bij het indienen van klachten over politie en justitie.

Specialismen

  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Frans
  • Duits
  • Grieks

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
08:30 - 18:00 uur

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
Kolokatsi Molleman Advocaten
Stadsring 97
3811HP Amersfoort
Telefoon:
033-4652222

Kaart