vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Kool & Reurings Advocaten

Kool & Reurings Advocaten

Advocatenkantoor in Waverveen

Ons kantoor

In het landelijk gelegen Waverveen (nabij Vinkeveen en tussen Utrecht en Amsterdam) is sedert 2010 Kool & Reurings Advocaten gevestigd. Mr. G.M. (Susan) Kool en mr. M.C. (Martine) Reurings voeren aldaar ieder hun eigen praktijk.

Susan en Martine zijn in het verleden jarenlang collega’s geweest. In die periode is gebleken dat zij beiden dezelfde aanpak hanteren: het met grote inzet, nauwkeurigheid en met het oog op de cliënt behandelen van diverse zaken, zowel ten behoeve van particulieren, als ten behoeve van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Beiden zijn nuchter en praktisch ingesteld en leggen juridische problemen zo helder mogelijk uit.

Voor rechtsbijstand naar aanleiding van problemen op genoemde rechtsgebieden kunt u contact opnemen met Kool & Reurings Advocaten. Uiteraard kunt u dat ook doen voordat u problemen heeft, zodat in het kader van advisering zal worden beoordeeld wat al dan niet juridisch haalbaar is. Kool & Reurings Advocaten zoeken, zodra u geconfronteerd bent met een probleem, in overleg met u naar een oplossing. Indien uw belangen dat vereisen, zal een procedure worden gestart. Er zal in ieder geval worden gezocht naar de beste oplossing, waarbij uw overige belangen niet over het hoofd worden gezien.

In overleg met u wordt voor een strategie gekozen, waarbij zal worden aangegeven wat de voor- en/of nadelen van bepaalde keuzes zijn. Een belangrijk aspect hierbij zijn uiteraard de kosten van rechtsbijstand en de kosten van een procedure.

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Bestuursrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Ondernemingsrecht
  • Personen- en Familierecht
  • Verzekeringsrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Kool & Reurings Advocaten
Waverdijk 3
3646AS Waverveen
Telefoon:
0297-583236

Kaart