vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > KupersTerhorst Advocaten

KupersTerhorst Advocaten

Advocatenkantoor in Weert

Ons kantoor

De advocaten van KupersTerhorst hebben ruime ervaring op civielrechtelijk gebied. Maaike Terhorst is gespecialiseerd in arbeidsrecht en ondernemingsrecht. Ellen de Roo van Alderwerelt houdt zich hoofdzakelijk bezig met vastgoedrecht en contractenrecht. Zij zullen u vanaf het begin begeleiden en adviseren, zodat problemen en conflicten zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen. Procederen is namelijk niet altijd de juiste weg.

Lijkt een gerechtelijke of arbitrale procedure onontkoombaar? Dan zullen de advocaten van KupersTerhorst u een heldere risicoanalyse voorleggen met een bijbehorende kosten- batenafweging. Op basis daarvan kunt u een bewuste keuze maken. Duidelijkheid vooraf en een bewuste afweging van risico’s, is van belang voor de goede afwikkeling van uw zaak. Bij de behartiging van uw belangen zal u een objectief beeld worden gegeven van de sterke én zwakke punten van uw zaak.

KupersTerhorst zal bij dit alles de commerciële belangen van ondernemers niet uit het oog verliezen. Waar mogelijk zullen praktische oplossingen worden aangereikt. Maar daar waar vasthoudendheid geboden is, zullen de advocaten van KupersTerhorst zich in uw zaak vastbijten.

Kortom, bij KupersTerhorst Advocaten zijn uw zaken in goede handen!

Specialismen

  • Arbeidsrecht
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Huurrecht
  • Onroerend goedrecht

Talen

  • Nederlands
  • Engels
  • Duits

Tarieven

Standaard uurtarief:
€175.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
09:00 - 12:30 uur
13:30 - 13:30 uur

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
KupersTerhorst Advocaten
Gouverneurlaan 5
6002EC Weert
Telefoon:
0495-454484

Kaart