vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Lamsma Veldstra & Lobé advocaten > Advocaten

Lamsma Veldstra & Lobé advocaten

Advocatenkantoor in Rotterdam

Werkzame advocaten Lamsma Veldstra & Lobé advocaten

Advocaatfoto
mr. H.C. Aalders-van Vuren
Ondernemingsrecht
Zij studeerde Nederlands recht in Utrecht en is sinds 2004 als advocaat werkzaam. Corine Aalders-van Vuren houdt zich bezig met de algemene praktijk en de ondernemingsrechtelijke praktijk.
Advocaatfoto
mr. A.N. Broekhoven
Incassorecht
Broekhoven studeerde Nederlands recht in Leiden en sinds 2003 als advocaat werkzaam. Alexander Broekhoven houdt zich bezig met de algemene praktijk en de incassopraktijk.
Advocaatfoto
mr. G.P. Lobé
Overige
Mr. G.P. (George) Lobé is senior-partner. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, huurrecht en bank- en zekerhedenrecht. George Lobé is betrokken geweest bij een aanzienlijk aantal bedrijfsovernames en fusies. George Lobé studeerde Nederlands recht in Rotterdam en is advocaat sinds 1987.
Advocaatfoto
Mr. W.F. (Wilfred) Veldstra is senior-partner. Hij is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en in het (nationaal en internationaal) aanbestedings- en bouwrecht, begeleiding bij besteksvorming, projectontwikkeling en bouwarbitrages. Een specialisatie die rechtstreeks verband houdt met zijn ervaring in de bouwbranche.
Advocaatfoto
mr. D.A. Wahid-Manusama
Arbeidsrecht, Ondernemingsrecht, Overige
Dojera Wahid studeerde Nederlands recht in Rotterdam en is sedert 1990 als advocaat werkzaam. Zij is sedert 2001 aan Lamsma Veldstra & Lobé Advocaten verbonden. Dojera Wahid-Manusama heeft diverse (bestuurs)functies vervuld in de politiek en bij non-profitorganisaties.