vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Marks legal and finance

Marks legal and finance

Advocatenkantoor in Amstelveen

Ons kantoor

Marks legal & finance (MLF) is een advocatenkantoor voor ondernemers en ondernemingen waarbij een duidelijke keuze is gemaakt voor de rechtsgebieden financieel recht en ondernemingsrecht.

Binnen MLF is Mark van der Werf werkzaam als advocaat. Gedurende meer dan 12 jaar heeft hij ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening. In 2004 heeft hij de overstap gemaakt naar de advocatuur waar hij zich heeft gespecialiseerd in het financieel recht en ondernemingsrecht.

De dienstverlening van MLF is klantgericht en praktisch. MLF fungeert als vast aanspreekpunt en vertrouwenspersoon voor juridische, compliance en financieel-juridische zaken.

In voorkomende gevallen maakt MLF gebruik van een netwerk van dienstverleners. Hiertoe behoren gespecialiseerde advocaten uit andere disciplines maar ook accountants, fiscalisten, bankiers en notarissen. Indien gebruik wordt gemaakt van de diensten van derden blijft MLF betrokken en worden afspraken gemaakt over de begeleiding van cliënten gedurende het ingezette traject.

Specialismen

  • Ondernemingsrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€180.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Marks legal and finance
Graaf aelbrechlaan 34
1181SW Amstelveen
Telefoon:
020-3377140

Kaart