vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Meijers Canatan Advocaten > Advocaten

Meijers Canatan Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Werkzame advocaten Meijers Canatan Advocaten

Advocaatfoto
mr. K. Canatan
Cassatierecht, Strafrecht, Economisch strafrecht, Fiscaal strafrecht, Materieel strafrecht, Jeugdstrafrecht, Strafprocesrecht
Mr. K. Canatan studeerde Rechtsgeleerdheid in Groningen. In 2002 is hij in Amsterdam beëdigd als advocaat. In 2001 werkte hij als bedrijfsjurist in Londen. Van 2002 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen werkzaam in de sectie strafrecht. Vanaf 1 juni 2008 is hij als partner verbonden aan Meijers Canatan Advocaten. Sinds 2006 maakt hij deel uit van de Commissie van Toezicht van het Huis van Bewaring Demersluis/Schouw in Amsterdam. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA). Hij is lid van de European Criminal Bar Association (ECBA). Ook is hij examinator strafprocesrecht voor de Nederlandse Orde van Advocaten. Maandelijks treedt hij op bij het Radio 1 programma Stand.cafe als zogenoemde 'stamgast'. Hij beheerst de Engelse taal. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht, criminele organisaties, internationaal strafrecht, overlevering en cassaties in strafzaken. Sinds 2006 maakt hij deel uit van de Commissie van Toezicht van het Huis van Bewaring Demersluis in Amsterdam. Hij is voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Jonge Strafrechtadvocaten (NVJSA), die hij samen met 4 andere advocaten heeft opgericht. Hij is lid van de European Criminal Bar Association (ECBA). Hij beheerst de Engelse taal. Hij houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht, criminele organisaties, internationaal strafrecht, overlevering en cassaties in strafzaken.
Advocaatfoto
mr G. Meijers
Cassatierecht, Strafrecht, Economisch strafrecht, Fiscaal strafrecht, Materieel strafrecht, Strafprocesrecht, Ontnemingswetgeving, Internationaal strafrecht
Mr. G. Meijers studeerde filosofie, Semitische talen en rechten aan de Gemeente Universiteit Amsterdam. In 1986 is hij beëdigd als advocaat. Zijn stage vervulde hij bij Moszkowicz advocaten te Amsterdam. Van 1989 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten Notarissen in Amsterdam werkzaam in de sectie strafrecht (vanaf 1993 als partner). Sinds 1 juni 2008 is hij als partner verbonden aan Meijers Canatan Advocaten. Mr. Meijers is lid van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA), de Vereniging van Cassatieadvocaten in Strafzaken (VCAS) en de European Criminal Bar Association (ECBA). Hij houdt zich in het bijzonder bezig met cassaties in strafzaken, procedures bij het Europese Hof voor de Rechten van de Mens, fraude, criminele organisaties en internationaal strafrecht. Hij beheerst de Engelse, Franse, Duitse en Hebreeuwse taal.
Advocaatfoto
mr. F.P. Slewe
Strafrecht, Materieel strafrecht, Strafprocesrecht, Ontnemingswetgeving, Internationaal strafrecht
Mr. F.P. Slewe studeerde Nederlands Recht in Amsterdam. Van 1997 tot juni 2008 was hij bij Abma Schreurs Advocaten in Amsterdam werkzaam op de sectie strafrecht als wetenschappelijk medewerker. Sinds juni 2008 werkt hij bij Meijers Canatan Advocaten. Vanaf juni 2008 is hij werkzaam als advocaat en houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht en ontneming. Hij beheerst de Engelse en Duitse taal.
Advocaatfoto
Mr. C.B. Stenger
Strafrecht, Materieel strafrecht, Jeugdstrafrecht, Strafprocesrecht, Ontnemingswetgeving, Internationaal strafrecht
Mr. C.B. Stenger is in 2003 afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na haar beëdiging in 2004 heeft zij zeven jaar gewerkt bij een middelgroot advocatenkantoor in Amsterdam in zowel de civiele als strafrechtpraktijk. Sinds maart 2011 is zij werkzaam bij Meijers Canatan Advocaten. Naast het algemeen strafrecht legt mr. Stenger zich toe op het jeugdrecht en het psychiatrisch patiëntenrecht (BOPZ).
Advocaatfoto
Mr. A.C. Van der Hulst
Strafrecht, Materieel strafrecht, Jeugdstrafrecht, Strafprocesrecht
Mr. A.C. van der Hulst heeft Rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de Universiteit Leiden en aan the University of British Columbia in Vancouver, Canada. Zij is twee jaar werkzaam geweest als secretaris bij het Ressortsparket Amsterdam, waar zij strafzaken in hoger beroep voorbereidde voor de advocaten-generaal. In 2008 is zij in Amsterdam beedigd als advocaat. Vervolgens heeft zij gedurende drie jaar gewerkt als advocaat op de sectie onroerend goed- en bouwrecht bij een groot advocatenkantoor in Amsterdam. Inmiddels heeft zij de overstap gemaakt naar Meijers Canatan Advocaten, waar zij sinds april 2011 werkzaam is en zich verder specialiseert in het strafrecht. Mr. Van der Hulst houdt zich in het bijzonder bezig met algemeen strafrecht in alle instanties. Zij beheerst de Engelse en de Spaanse taal.