vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > NautaDutilh N.V.

NautaDutilh N.V.

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Over u

U weet waar u staat en waar u naar toe wilt. U heeft een strategie voor ogen en de ambitie om uw doel te bereiken. U bent voldoende realist om te weten dat de expertise van een specialist u verder kan brengen.

Mensen als u brengen het beste in ons boven. Door ons te betrekken bij complexe zaken. Zaken die ons dwingen buiten de geijkte patronen te denken en kritisch naar ingesleten conventies te kijken. En tegelijkertijd net zo toegewijd omgaan met vraagstukken met een meer standaard karakter.

Challenge the obvious
Met uw doelstellingen als enig uitgangspunt gaan we op zoek naar juridische strategieën en vondsten die wezenlijk bijdragen aan de ontwikkeling van uw organisatie.

Daarin maakt NautaDutilh het verschil. Niet volgen maar leiden. Niet conventioneel opereren maar oorspronkelijk en onafhankelijk te werk gaan. ‘Challenge the obvious’ als basis van ons denken en doen. Een missie die we elke dag opnieuw willen waarmaken. Al sinds 1724.

Specialismen

  • Ondernemingsrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

183

Contactgegevens

Adres:
NautaDutilh N.V.
Strawinskylaan 1999
1077XV Amsterdam
Telefoon:
020-7171000

Kaart