vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Okkerse & Schop Advocaten

Okkerse & Schop Advocaten

Advocatenkantoor in Almere

Ons kantoor

Okkerse & Schop AdvocatenVoor een bedrijf of privé-persoon vormt de rechtspositie een kostbaar goed. Wanneer die positie in het geding komt, is deskundige hulp vaak onmisbaar. Dan is het goed te weten waar u adequate juridische bijstand kunt inroepen.

Okkerse & Schop Advocaten drijft een ondernemingsgerichte praktijk. Het kantoor heeft een (ruim) 25 jaar oude geschiedenis en is het grootste advocatenkantoor in zijn omgeving. Het kantoor bestaat uit 18 advocaten en enige juridische medewerkers. De maatschap wordt gevormd door: mr. Bas van Dijen, mr. Tom Mulder, mw. mr. Phuong Nguyen, mr. Cees Okkerse, mr. Sjakko van Raaijen en mr. Hans Tuit. Zij vormen de leiding van het kantoor en weten zich daarbij gesteund door de bureaumanager mw. Berrie Meijer.
Elke advocaat heeft op één of meer rechtsgebieden veel expertise opgebouwd, van daaruit kan hij of zij u adviseren. Eén ding hebben zij gemeen: bij Okkerse & Schop Advocaten werkt iedereen doelgericht, vakbekwaam en persoonlijk betrokken.

Okkerse & Schop Advocaten heeft vanuit een jarenlange ervaring en knowhow een dienstenpakket samengesteld, waarbij zij de ondernemingsrechtpraktijk op basis van diverse uitgebalanceerde specialismen kan bedienen. In dit kader adviseert de advocaat van Okkerse & Schop Advocaten waar mogelijk pro-actief. Hiertoe verricht hij onder meer Legal Audits en zorgt hij, door middel van regelmatig overleg, voor een kwalitatieve lijn met zijn clientèle. Hierdoor ontstaat er een zekere mate van synthese tussen de onderneming van de cliënt en het recht.

Specialismen

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

1

Contactgegevens

Adres:
Okkerse & Schop Advocaten
Versterkerstraat 4 B
1322AP Almere
Telefoon:
036-5346220

Kaart