vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Ribbert Advocaten

Ribbert Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Ribbert Advocaten is hèt advocatenkantoor in Amsterdam gericht op de media- en entertainmentbranche. Het kantoor is eigendom van Radboud Ribbert. Voorheen heette het kantoor Ribbert Van der Kroft Advocaten.

Ribbert Advocaten richt zich op bedrijven werkzaam in de media- en entertainmentbranche. De ontwikkeling in de branche volgend ontwikkelde zich het specialisme van het entertainmentrecht onder meer bestaande uit auteursrecht, merkenrecht en naburig recht, maar ook media- en telecommunicatierecht.

Ribbert Advocaten heeft cliënten van naam. Het kantoor richt zich met haar gespecialiseerde werkzaamheden op de creatieve ondernemer variërend van eenmanszaak tot beursgenoteerde onderneming. Ribbert Advocaten kan tal van commerciële en publieke omroepen tot haar cliënten rekenen. Voorts werkt het kantoor voor modemerken, theatergezelschappen en evenementenorganisatoren. Daarnaast werkt Ribbert Advocaten voor Nederlands grootste popgroepen, grootste tekstdichters en componisten, zangers en zangeressen, platenmaatschappijen, user generated content- en download platforms, ringtone aanbieders, publishing bedrijven en DJ’s.

Ribbert Advocaten is gevestigd in het hartje van Amsterdam aan de Herengracht.

Specialismen

  • Merkrecht, auteursrecht en IE

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Tarieven

Standaard uurtarief:
€210.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

3

Contactgegevens

Adres:
Ribbert Advocaten
Herengracht 514
1017CC Amsterdam
Telefoon:
020-6706060

Kaart