vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Schuit Polak Van den Hout Advocaten > Advocaten

Schuit Polak Van den Hout Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Werkzame advocaten Schuit Polak Van den Hout Advocaten

Advocaatfoto
mr. C.E.J.M. Heerkens Thijssen
Gezondheidsrecht, Letselschade, Aansprakelijkheidsrecht, Medisch tuchtrecht, Psychiatrisch patientenrecht
Mr. Clara E.J.M. Heerkens Thijssen studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit en de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als Gerechtssecretaris in de rechtbank Amsterdam is zij in 1980 als advocaat beëdigd. Heerkens Thijssen legt zich toe op letselschade- en medisch klacht- en tuchtrecht. Bovendien is zij gespecialiseerd in psychiatrisch patiëntenrecht met inbegrip van BOPZ-zaken. Heerkens Thijssen is coördinator van de BOPZ-advocaten in het Arrondissement Amsterdam en organiseert op dit rechtsgebied bijeenkomsten en door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende cursussen.
Advocaatfoto
Mr. Evert T. van den Hout studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht. Na zijn studie diende hij als jurist (1e Luitenant) bij de Koninklijke Luchtmacht. In 1997 is hij beëdigd als advocaat en in 2000 is hij toegetreden tot de maatschap Schuit Polak Van den Hout Advocaten. Van den Hout heeft zich toegelegd op het algemeen verbintenissenrecht, arbeidsrecht en strafrecht. Daarnaast voert hij een grote incassopraktijk voor binnen- en buitenlandse cliënten. Van den Hout is onder meer voorzitter van het advocatennetwerk Law Link Nederland en Director in de Board of Directors van Law Link International.
Advocaatfoto
Mr. Edo. L. Polak studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als Gerechtssecretaris in de Rechtbank van Amsterdam werd hij in 1987 beëdigd als advocaat en trad hij toe tot de maatschap Schuit en Polak. Polak heeft zich toegelegd op het algemeen verbintenissenrecht, strafrecht en familie- en echtscheidingsrecht. Evenals andere kantoorgenoten voert hij een grote procespraktijk. Polak is voorts Rector Magnificus van het Law Link College, een door de Nederlandse Orde van Advocaten erkende onderwijsinstelling, die onderricht biedt aan advocaten.
Advocaatfoto
Mr. Edwin H.J. Slager studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest bij een grote rechtsbijstand- verzekeringmaatschappij trad hij na zijn beëdiging tot advocaat in 2007 toe tot het kantoor Schuit Polak Van den Hout Advocaten. Slager heeft zich toegelegd op het algemeen verbintenissenrecht en houdt zich eveneens bezig met arbeidsrecht en vastgoedrecht, waaronder huurrecht.
Advocaatfoto
Mr. Lidy Trompetter studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam en werd in 1982 beëdigd als advocaat. Trompetter voert een algemene praktijk met nadruk op familie- en jeugdrecht, psychiatrisch patiëntenrecht én (jeugd)strafrecht. Zij is gekwalificeerd BOPZ-advocaat en werkt op dit rechtsgebied veelvuldig samen met kantoorgenote Heerkens Thijssen. Ook voor een snelle en efficiënte afwikkeling van incassozaken bent u bij Trompetter aan het goede adres.