vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > SmitsDeLange Arbeidsrecht Advocaten

SmitsDeLange Arbeidsrecht Advocaten

Advocatenkantoor in Amsterdam

Ons kantoor

Als gespecialiseerde arbeidsrecht advocaten zijn we op de hoogte van alle onderwerpen van het (individuele en collectieve) arbeidsrecht. Wij hebben een advies- en procespraktijk.

Denk daarbij onder meer aan het begeleiden van reorganisaties, het opstellen en beoordelen van sociale plannen, advisering over wijzigingen in arbeidsvoorwaarden, CAO-onderhandelingen, advisering over allerlei medezeggenschapsvraagstukken zowel aan ondernemingsraden als aan ondernemers en de advisering aan (statutaire) bestuurders.

Onze cliënten waarderen ons omdat we:
zeer goed bereikbaar zijn, snel reageren en adviseren, gedegen adviezen afleveren en creatief en oplossingsgericht meedenken.

Zo zijn we al jaren in staat om (beursgenoteerde) internationale en nationale ondernemingen, van groot tot klein, non-profit en particulieren (voornamelijk in hogere managementposities en bestuurdersfuncties) in allerlei branches als cliënten aan te trekken en te behouden.

Kortom, als u een arbeidsrecht specialist zoekt, bieden wij u de kwaliteit die u zoekt, de service die u wenst en de oplossingen die u nodig heeft.

Specialismen

  • Arbeidsrecht

Talen

  • Nederlands

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

4

Contactgegevens

Adres:
SmitsDeLange Arbeidsrecht Advocaten
Keizersgracht 639
1017DT Amsterdam
Telefoon:
020-5315959

Kaart