vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Stadhouders Advocaten > Advocaten

Stadhouders Advocaten

Advocatenkantoor in Utrecht

Werkzame advocaten Stadhouders Advocaten

Advocaatfoto
mr. O.J. Brommer
Contracten- en Verbintenissenrecht, Ondernemingsrecht
Oscar Brommer (1969) is gespecialiseerd in fusies en overnames en algemeen contractenrecht. Daarnaast heeft hij als NMI-Mediator ruime ervaring met conflictoplossing en complexe onderhandelingen.
Advocaatfoto
mr. H.A. Dragstra
Arbeidsrecht, Contracten- en Verbintenissenrecht, Overige
Mijn praktijk richt zich met name op (ver)huur en (ver)koop van woon- en bedrijfsruimte. Wat ik belangrijk vind is dat cliënten weten waar zij aan toe zijn. Of hun vordering of verweer hout snijdt. Door ruime proceservaring kan ik samen met mijn cliënt een goede inschatting maken van de kansen van een procedure.”
Advocaatfoto
mr. P.S. Fluit
Arbeidsrecht, Onroerend goedrecht, Overige, Huurrecht
“Voordat ik advocaat werd was ik wetenschappelijk onderzoeker aan de Universiteit van Amsterdam. Daar heb geleerd mijn mening overtuigend te onderbouwen en uiteraard veel juridische kennis opgedaan. Het mooie aan de advocatuur is dat je daarop verder bouwt, maar tegelijk veel praktischer bezig bent. Het is bevredigend om naar een concreet resultaat toe te werken. Samen met je cliënt.”
Advocaatfoto
mr. D.M. van Genderen
Arbeidsrecht
“Als advocaat wil je je cliënt het rustige gevoel kunnen geven dat zijn of haar zaak in goede handen is. Deskundigheid en ervaring zijn daarbij belangrijke voorwaarden, maar zeker niet voldoende. Cliënten moeten ook weten dat er naar hun wensen wordt geluisterd. Betrokkenheid en heldere en vlotte communicatie zijn voorwaarden voor een goed samenspel tussen cliënt en advocaat. Goed teamwork leidt altijd tot het beste resultaat.”
Advocaatfoto
mr. M.E. Stefels
Arbeidsrecht, Overige
“Een zaak afronden met een goed resultaat, dat is uiteraard het doel. De weg naar dat doel kenmerkt zich door nauw overleg met de cliënt, door een heldere afweging van inhoudelijke en strategische overwegingen. Van kosten en baten. Juridische procedures zijn soms gewoon nodig. Maar zij zijn niet de enige en ook niet altijd de beste weg naar een bevredigend resultaat. Omdat elke zaak uniek is, is die afweging iedere keer nodig.”