vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme

Home > Advocatenkantoren > Steenhoff & Zijderveld Advocaten

Steenhoff & Zijderveld Advocaten

Advocatenkantoor in Wageningen

Ons kantoor

Iedere zaak is uniek en daarom is maatwerk ons uitgangspunt. De cliënt maakt het verschil. Persoonlijke omstandigheden, voorkeuren, kennis en ervaring van cliënten maken elke zaak steeds weer anders. Ook zijn menselijke emoties een belangrijke factor waar rekening mee gehouden moet worden. Dus, alhoewel zaken inhoudelijk vaak op elkaar lijken, zijn cliënten niet gebaat bij een standaard aanpak.

Bij unieke zaken horen unieke oplossingen. Soms kan een inhoudelijk perfecte oplossing niet aansluiten bij de behoeften van een cliënt. Gelukkig bestaan er, naast de gang naar de rechter, ook andere mogelijkheden om een geschil te beslechten. Bij dergelijke alternatieven, bijvoorbeeld mediation, speelt niet alleen het juridische vraagstuk een rol, maar kunnen wij met raad en daad cliënten bijstaan. Cliënten hebben hier vaak op de lange termijn meer baat bij omdat er aan een totaaloplossing gewerkt wordt.

Wij vinden het daarom belangrijk om samen met de cliënt te bepalen welke aanpak het beste past bij enerzijds de zaak en anderzijds de cliënt. Wij behandelen zaken dan ook mét de cliënt en niet alleen voor de cliënt.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Contracten- en Verbintenissenrecht
  • Mediation (conflictbemiddeling)
  • Personen- en Familierecht
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€165.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

2

Contactgegevens

Adres:
Steenhoff & Zijderveld Advocaten
Costerweg 1 h
6702AA Wageningen
Telefoon:
0317-427777

Kaart