vergelijk ook: sparenbetalennotarisadvocaatziekenhuiszorgverzekeringhuisartstandartscreditcardfinancieel adviseurprovisiehypotheek
Vergelijk alle advocaten op tarief en specialisme
Opbellen

Home > Advocatenkantoren > Taekema Harlequin Advocaten

Taekema Harlequin Advocaten

Advocatenkantoor in 's-Gravenhage

Ons kantoor

Problemen met politie en/of justitie?
Taekema Harlequin is een in het strafrecht gespecialiseerd advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betalende strafzaken als strafzaken op basis van een toevoeging. De advocaten zijn door het hele land werkzaam en ook regelmatig in het buitenland. Internationaal strafrecht wordt uitdrukkelijk tot de specialisaties gerekend.

In Nederland en de Caraïbische delen van het Koninkrijk houdt het kantoor zich vooral bezig met wat de commune strafzaken worden genoemd. Dat zijn de delicten uit het Wetboek van Strafrecht, aangevuld met die uit bijzondere wetten, zoals de Wet Wapens en Munitie en de Opiumwet. Gedacht kan worden aan levensdelicten, mensensmokkel, mensenhandel, zedendelicten, drugs, wapens en vermogenscriminaliteit.

De bij Taekema Harlequin werkzame advocaten kunnen u bijstaan in alle gerechtelijke instanties. Ook in de behandeling van cassatie- en herzieningszaken bij de Hoge Raad der Nederlanden is sprake van veel kennis en ervaring.

Specialismen

  • Algemene praktijk
  • Strafrecht

Talen

  • Nederlands

Tarieven

Standaard uurtarief:
€220.00

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag
onbekend

Aantal advocaten

3

Contactgegevens

Adres:
Taekema Harlequin Advocaten
Prins Mauritslaan 94
2582LW 's-Gravenhage
Telefoon:
070-3389621

Kaart